Forum Giełda +Dodaj wątek
Wiarygodną kapitalizacje poznamy chyba dopiero kilka tygodni po wejsciu na główny parkiet, czyli pod koniec maja. I moze do tego czasu cos napomkną o ew. emisjach?...

Mnie interesuje, by to nie był drugi bioto ani cormay, który obiecywał dwa lata temu wielkie przejecia, wejscia na amerykańska giełde i takie tam.
Wołałbym, by to faktycznie vbyła waskospecjalistyczna niszowa spółka biotechnol., po której wiadomo, czego sie spodziewać w sensie core biznesu i strategii rozwoju.

Dla mnie oni mogliby nawet wspólpracować z biotonem,byleby nie stali sie częścia biotonu. Na razie mam sugestię dla Ciebie.
Wyobraź sobie, ze mozesz sobie pogadać jak biotechnolog z biotechnologiem o mabionie. Sprecyzuj pytania, na jakie chciałbyś poznać odpowiedź na podstawie tego, co znajdujesz w necie.

A z tego co wiem (choc wiem niewiele), mabion chyba - przynajmniej na razie - nie szuka patronów czy sponsorów branżowych, ale staraja sie wypracowac własne fundamenty.
Ambitne to, ale i trudne. I bez gwarancji sukcesu. Ale jednak szacun im za dotychczasowe osiagnięcia i wzglednie dobra transparentność.

Mnie interesuje, na ile oni są szczególna atrakcją niszową i jeszcze niedostrzeżona przez rynek, a na ile czaruja biotechnologicznym pijarem niezrozumiałym dla niespecjalisty, ale powalajacym nimbem "biotechnologiczniosci" jako obiecujaca przyszłoscią.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.