Forum Ogólne

Re: Likwidacja czy zawieszenie działalności

Ad. Marek428

Nie, to było odczytanie wyroku. Jak zaczęli mówić o art. 6, po prostu wyjąłem napisaną prośbę o uzasadnienie i wpisałem dzisiejszą datę. Cały czas czekałem, co powiedzą na art. 13 na który się ZUS w decyzji powołał, a tu nic. CISZA. Pismo już jest na dzienniku podawczym. A jak otrzymam to zamieszczę na swojej stronie i tu. Następnie zrobię tyle kopii, ile będzie potrzeba i roześlę gdzie tylko się da, by uzmysłowić wszystkim, że by wydać orzeczenie korzystne dla ZUS, ( ZUS powie, że korzystne także dla mnie, bo zaliczą mi to do okresów składkowych ), Sądy tego Państwa są w stanie pominąć i nie brać pod uwagę wszelkich istotnych i ważnych kwestii, na które powoła się odwołujący.
Bo zapewne, przełknąłbym i byłem na to przygotowany psychicznie, że w jakiś tam sposób nie uznają mi tych wyrejestrowań na część miesiąca, ale, że nie odniosą się do pełnych miesięcy, karty podatkowej zgłoszonej w US, po orzeczeniu SN, braku narzędzia pracy uniemożliwiającego działalność o moim profilu, to już przeszło najśmielsze wyobrażenia.