Zxc, osobiście nie mam takich informacji aby podnosić sprawę karną. Jak Ty masz to Twoim obowiązkiem jest....
Natomiast to co podnoszę to w przypadku ew. zaskarżenia uchwały jest kwestią kodeksu społek handlowych (spółka w uzasadnieniu podała, że pokryje straty przyszłymi zyskami co jest według mnie nierealne)
Odnośnie Nadzorcy podnoszę egzekwowanie procedur i warunków układu (samo utrzymanie płynności spółki nie uwiarygadnia układu bo spłata kapitału jest odroczona i dlatego trzeba to uwzględniać)
Odnośnie wierzycieli podnoszę kwestię odpowiedzialności za pieniądze klientów poprzez choćby ustanowienie Rady Wierzycieli. (to kwestia wyłącznie PR - innego wpływu nie mam ale 1.5 mln real users to odpowiednia docelowa grupa)
Jedno jest pewne, że będę egzekwował od każdego po kolei gry fair i procedur!
Porozumienie miało wprowadzić członka RN i ew. zbadać funkcjonowanie, procedury i zasady udzielania pożyczek no ale póki co ten kierunek został zamrożony (do czasu aż ktoś z otoczenia się nie wykruszy)
Ich siła jest dziś dużo większa ale ja będę wytrwalszy w swym działaniu przez co będę punktował i egzekwował.