tabuse jeszcze nie oddałeś komórki czujnemu aż dziw
a tak a vocem kiedy pojmiesz że o fundamerntach można mówić w określonej fazie cyklu rynku i danego papiera , jak perspektywa lvc od dólków na 21 ruszyła i przebijała 36 ogłosiłem zmianą trendu na nowe historyczne szczyty (odrób lekcje, ) wskazując ze trwale to potwierdzi przebicie 40 , bo pandemia sprzyjała przenoszeniu biznesów do netu , dzisiaj ta branża jest wielce nasycona . a wycena lvc wymagająca, i zdecydowanie przeszacowana także do innych podobnych firm na świecie
. A co do kernela ma on zakontraktowane 3/4 po wysokich cenach susza na świecie w sezonie 21/22 będzie wspierac wyniki spółki , a co nie pójdzie na skup będzie wypłacone w dywidendzie 2, 3 razy wiekszej niż na lvc przy kursie niższym o 100 %, ponadto tu cały rok dla spólki pownien być bezpieczny , gdzie tu mowa gimbusie o miłości i zakochiwaniu się w papierze mam go zresztą krótko i wywaliłem go leszczyno w ostateczności w okolicach 56 zeby odebrać w ok 49 , ty tak nie potrafisz na żadnej spółce stad twoja frustracja i nic nie wnoszący bełkot , rozumiem że szlag cię trafia bo nawet na kernelu wyszedłeś na durnia bo 57 przebiło i doleciało do ok 64 w ciągu 3 dni a ty dalej coś bredzisz , . Fakty wycena i wykres spółka mówi sam za siebie kernel przebił ostanie szczyty i trafił dziś na wielki giełdowy bum stąd te spadki bo to płynna spłka Jak się infa zmienią czy wykres zaraz przebije wsparcia to pora tu także na ewakuację i czas to gimbusie zrozumieć
z kolei lvc cały czas spada i dziś znowu dziś zawisł na dołkach wieć to że spadł 1 % wynika z tego że to nie wcaale żadna rewelacja tylko nie miał już chwilowo z czego spadać do czasu oczywiście