che che gamoniu , raczyłeś się pojawić znowu pod twoim starym okraszonym nieudacznictwem nikiem i co z tego twojego inteligiętnego wpisu ma niby wynikać co bo nie kumam, spada bo cena okazała się 60 zł, a papier wykupiony na rsi , ci co kupili po 57 i tak na tym lepiej wyjda niż ci co trzymaja lvc od 120 . Jakim trzeba być matołkiem że by uznać że od 57 to groszołapanie , kiedyś myślałem że masz może z 500 sztuk lvc przy moich ok 10 tysi w szczytowym momencie mojej akumulacji ,ale widząc po tekscie to możesz oscylować w ok 200 sztyk lvc , stąd twoje teorie o groszołapaniu . . Bo z takim kapitałem to na gre na monety pod murkiem nawet jesteś lesczczem Po wtóre dzieciaku nie mierz mnie swoją miarą bo dzielą nas lata świetlne wykształcenia , wiedzy , posiadanego kapitału obrotowego i ogólnej majętności. Z czym ty do mnie , tym bardziej że ja tu siedze od 49 , i co z z tym robie to taka prowakacja zbyt prostacka na mnie nie działa . Ciekawe pod jakim nowym nikiem się zaczniesz pojawiać ,jak lvc bedzie ładnie dołowało po środzie i posiedzieniu fedu . Kernel i tak dojdzie do 75- 80 i tam sie okaże czy to dopiero nie bedzie początek kolejnej fali wzrostowej . A ty miszczu nocnika trzymaj lvc , wznoś modły i generuj swoje złote myśli pogrążając sie jeszcze bardziej . Pamietaj że jak pokazuje historia twoich wpisów unikając generowania głupawych wątków masz szansę uniknięcia namierzenia jako oszołoma., a tak dajesz sie poznać jako wybitny znafca rynku
Czuwaj misczu , skup się na lvc bo skupienie bedzie ci bardzo potrzebne