nie warto wszystkiego dotyczącego platige postrzegać jako czarno-białego
trzeba zapomnieć o prehistorii i skoncentrować się na tu i teraz oraz przyszłości
mnie też notowania poharatały ale, nie będę biadolił co było kiedyś?
tylko zadaję sobie pytanie: przed jaką szansą stoi dziś spółka?
nie zapominam, że pli pracuje z ''encebeierem" w zespole sztucznej inteligencji
aby bardziej poznać i przystosować się do odpowiedniego jej wykorzystania
dziś platige ma śmieszną kapitalizację i w mojej ocenie warto korzystać na promocji
co sam robię wg oczywiście posiadanych obecnych zdolności finansowych
i to jest to co można określić - nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre
dołek w biznesie też przyczynił się do bardziej efektywnej działalności spółki, reorganizacji i obniżki kosztów
jakieś obrażanie się na spółkę to dziecinada, a taki zjazd jak się dokonał to w sporej mierze wynik słabej płynności i
fanaberii osoby, która postanowiła się skrócić bez większego zagłębiania się w analizę fundamentalną
hehe, czy to przypadek, że najwięcej rekomendacji od wszelkich analityków jest na szczycie?
tak jak w cdr przy kursie ponad 400 zł, kupuj i kupuj....
o biznesie nie będę truł bo zainteresowany taką inwestycją zacząć od webinaru, który wcale nie był zły
dobry z minusem - za zbyt krótką część z pytaniami (ale w kolejnych webinarach to nadrobią),
poprzez raporty i komunikaty
w każdym razie, spółka postawiła sobie wysokie cele aby zdobywać duże i intratne zlecenia co już zostało zapoczątkowane
m in poprzez catharis jaki się w segmencie wydarzył
każdy oczywiści sam powinien zdecydować i nie poddawać się stadnym instynktom
może mój wpis pozwoli choć jednej osobie na ileś tam, chwilkę zastanowić się - co z tym platiżem zrobić?