Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,95 zł , zmiana od tamtej pory: 7,31%

Re: Webinar Zarządu - subektywne podsumowanie

Może dlatego po odsłonie przez 200 osób, material zakopano na dobre. Serio, pierwsze co jak popatrzyłem to zadałem sobie pytanie czy oni są poważni. Klasyczna niszowa spółka z zapomnianego przez Boga NC, na smutnym webinarze nagrywanym kalkulatorem. Firma zajmująca się produkcją i podprodukcja. Dramat. Nawet jakby ktoś chciał się przekonać do spółki to raczej zrobili wiele, by tak sie nie stało. Nie mówię oczywiście o fanatykach Platiga, zbiasowanych bez względu na wszystko. Zero energii i jakości w materiale. Niby myśl przewodnia taka, że raczej powolutku coś więcej zacznie tej roboty spływać, redukcji więcej nie powinno być, tylko jak pamiętam rok temu z takim samym optymizmem patrzyli w przyszłość. Jakoś niespecjalnie przekonali mnie, ze kontrolują sytuację. Pożyjemy zobaczymy, podtrzymuję co twierdziłem. Słaby 4q i słaby 1q przed spółką.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.