Przepracowałem 10 lat dla nich - ostatnie stanowisko Starszy Doradca Firmy. Jeżeli nie masz rodziny, nie zależy Ci na znajomych, nie chcesz mieć własnego życia, lubisz mobbing, kompletny brak organizacji pracy, lubisz tabletki uspakajające oraz ludzi zażywających relanium i inne medykamenty, lubisz zostawać po godzinach w pracy za darmo, chcesz być latami traktowany jak popychadło to KONIECZNIE zatrudnij się w ZIELONYM DOMKU.
Właśnie z dużą przyjemnością pożegnałem się z bankiem za porozumieniem stron więc ślij CV-kę czym prędzej. Ja tym czasem cieszę się trzykrotną odprawą, którą bank sam dobrowolnie wypłaca bojąc się, zresztą słusznie, spraw o mobbing. Moja żona cieszy się natomiast z męża, którego odzyskała...
Teraz wreszcie jestem wolnym człowiekiem. Jednakże w pamięci mam moje koleżanki, które zastraszone i wyczerpane stresem i mobbingiem pracują dalej bo wydaje im się, że już są zbyt wiekowe na zamianę pracy - co oczywiście WYKORZYSTUJE pracodawca.
Jak najgorsze zdanie będę miał już zawsze o mojej byłej Dyrektor - w dupie miła wszystkich, łącznie ze swoją umierającą na raka kierowniczką. Podróżnik Cejrowski twierdzi, że świnie i chamów w garniturach trudniej zidentyfikować - z czym się zgadzam.