Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w AIG Bank Polska

Alex, pragnę zwrócić Ci uwagę na fakt, że nie dokładnie przeczytałeś posta. Cytuję "

Trzeba mieć jednak na uwadze, że nie wszyscy są po układzie i zdarzają się osoby bardziej kompetentne. "

Uogólnienia zawsze są krzywdzące, osobiście miał-- przyjemność współpracować w tej firmie z osobami bardzo inteligentnymi, od których można było się wiele nauczyć w miłej atmosferze. Region nie ma tu znaczenia, w BG sporo nazwisk się dubluje. Nawet po układzie nie które osoby są bardziej kompetentne i mniej ( z reguły mnie, każda regułę potwierdzają wyjątki, pamiętajmy o tym)

co do procedur i standardów pracy, to nie napisał-- ze wszystko jest beee...., na pewno nie mają nic wspólnego ze standardami amerykańskimi. Można mieć wrażenie, że amerykanie mają nas Polaków za potencjalnych złodziei. Tu cytat:

"Reasumując doświadczenie ciekawe, myślę że kto mądrzejszy to sam dużo się może nauczyć. "
to nie ironia, tylko naprawdę sporo można się nauczyć.
Fakt jest taki, że jest za dużo protekcji w tej firmie i dużo osób ma prawo do takich a nie innych odczuć. Moja kariera w AIG, zakończyła się w tamtym roku, i powiem szczerze ze dała mi dobre zaplecze wiedzy, które owocuje u obecnego pracodawcy.