Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 6,67%

Re: Planowany upadek MARKA .S.A.

Profesjonalne wyliczenia. Wszystko to bardzo fajnie wygląda na papierze.  Widać, że Baza to profesjonalista.
Baza - jakiś czas temu zamieściłeś odpowiedź spółki na Twoje pytania.
Najbardziej spodobała mi się odpowiedź dotycząca obniżenia kosztów zarządu. Wynagrodzenia prezesa - które jest adekwatne to wykonywanej pracy.
Nie jestem ani akcjonariuszem ani obligatoriuszem. Z marką nic wspólnego nie mam ale jak czytam coś podobnego to tak jakby ktoś mnie spoliczkował. To jest jakby ktoś śmiał się wam prosto w twarz. Firmę przy cięciach kosztów zarządu pewnie dałoby się jeszcze uratować... A tak samo czytaliscie.
Ty chcesz dobrze to widać ale ktoś jawnie na Twoje propozycje niestety pokazuje D.... .
Wydaje mi się , że około rok temu pewnie przy innych zarządzających firmą udałoby się uratować ten tonący statek. Teraz to idzie na dno a kapitan stara się z tego statku wynieść jak najwięcej.
Co byście tutaj nie napisali wydaje się na ten moment że nic się nie zmieni.
Czemu nie ma odpowiedzi kuratora czy też osób które są odpowiedzialne za pilnowanie układu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MARKA 0,00% 0,32 2025-10-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.