O mamo, nie można was na chwilę samych zostawić. Kajtek, niedawno mi dziękowałeś wśród innych merytorycznych forumowiczów, że pomogłem przetrwać atak spamerów, a teraz jakieś farmazony firmujesz. Jak na ciebie to bardzo mało sensu, może się pod Ciebie ktoś podszywa, a mnie próbuje wrobić pod nieobecność. Jakbym miał wiedzę, to bym nie konfabulował i wice wersa. Przypominam, że obstawiałem, że zespół wciągnie jakaś duża polska firma. Wtedy mi (i biednemu tokio) dostawało się smołą i pierzem. Dlatego, że nie chcieliśmy się przyłączyć do chóru, że nikt zespołu CFG nigdy nie zatrudni. Było to głupie na rynku, który wyje o pracowników i nadal tak uważam.
Miałem też rację, że ACS wyglądał źle - nie ja jeden. Ludzie z byłego zespołu zablokowali like na facebooku, że projekt jest zamrożony, czy facebook to też ja? :-)
Jeśli to faktycznie Ty Kajtek, to nie zniżaj się do takich nagonek po numerach ip, bo to poniżej Twojej godności.
W ogóle, wstyd, dowiedziałem się o dealu z nowym studiem z forum, za bardzo mnie wciągnęły materiały z konferencji GDC.