Dnia 2016-10-21 o godz. 23:23 ~benek napisał(a):
[znów płaczliwy bełkot ]
łojoj... znów majtek z pampersami nie wytrzymał, by nie wypłakiwać się na wykresa przed zaśnięciem?
a to mu wykres zalazł za skórę, że musiał napisać, co go gryzie...
no, ale to zrozumiałe, bo 10 dni temu benuś-płaczuś wypłakiwał się, gdy został nakarmiony po 2,20
a teraz jest już tylko 2,10
i ten kolejny wykresopłaczek nie wytrzymał, by nie smęcić, jaki to on biedny przez wykresa...
bidulek, data mu nie rośnie przez posty wykresa...
jeśli ja jestem nudny, co powiedzieć o twym wypłakiwaniu sie na mnie, jakby cokolwiek ode mnie zależało?...
a zwalniać to sobie możesz...
bo chyba wiesz, gdzie i jak głęboko mam twe zwalnianie oraz opinie o mnie?...
ale jednym mnie zaciekawiłeś - wyjaśnij, oczywiście merytorycznie, co to znaczy być "nudnym i mało merytorycznym jak cybork"?
skończyłeś gimnazjum chociaż? czy może masz dysleksję (wtedy szczerze współczuję)? czy po prostu jesteś ortograficznym niedoukiem, co nawet poprawnie słowa "cyborg" napisać nie potrafi?
cienki i nudny to ty jesteś i w dowcipach, i w naganianiu na datę, i w smęceniu na wykresa, i prawdopodobnie w inwestowaniu również, bo widzisz jak data spada, więc popadasz we frustrację, którą usiłujesz na mnie odreagować
ale miej, koleś, trochę jaj i po prostu konsekwentnie ignoruj mnie - będzie ci lżej, na forum i w życiu
bo na razie to z tobą jest tak:
https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo
eh, ty "cyborku" - abderyto (przynajmniej w ortografii)...
smęć o mnie dalej, może będzie mniej nudno na forum, bo będziesz rozbawiać nie tylko mnie...
i może zatrudnij się tam, skąd chciałbyś mnie zwolnić? - przecież ty taki mądry, bystry, dowcipny, elokwentny...