Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,69 zł , zmiana od tamtej pory: 118,47%

Re: komercjalizacja

Dnia 2025-07-09 o godz. 06:37 ~Lukaszkl napisał(a):
> Ty to jednak masz dar – łączyć filozofię stoicką z brakiem raportu sprzedażowego.
> >
> > Szkoda tylko, że zarząd nie jest równie uduchowiony – wtedy by chociaż raz w roku dowiózł coś więcej niż slajd.

Droga na giełdzie często wiedzie pod górę, popełniłem pewien post na innej spółce to wrzucę tylko link żeby się nie powtarzać
nie mówię że tak będzie tutaj, akcje mam od kilku miesięcy więc nie jestem jeszcze sfrustrowany ale rozumiem że ktoś może być.
Mam akcje Greenx ponad 2lata i czekam na ostateczny wyrok, też już rzygam tamtą spółka ale na forum nie piszę bo wszystko zależy od sądów.

"Nie było łatwo, tu masz post po 3 latach trzymania pozycji, gdzie w międzyczasie kurs był w szczycie circa 45
i zjechało z 200% do prawie ceny zakupu, później się opłaciło ale to po czasie fajnie wygląda, jak się siedziało 3lata
i zjechało do prawie ceny zakupu to tak średnio, tak średnio cytując klasyka:-)
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gra-na-znizke-ceny-emisji,30841085.html"

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-arkusz-zlecen-kupna-dluzszy-niz-sprzedazy,71481083.html

Rozumiem frustrację i już miałem zablokować nick ponieważ w pierwszej chwili oceniłem jako oszołoma
teraz widzę że masz wiedzę o spółce i po prostu masz już jej dość, nie popieram formy ekspresji ale rozumiem.

Jesteśmy na ostatniej prostej nic tu się nie przyśpieszy będzie co będzie jak się uda to kilkaset procent jak nie to przepołowienie kursu
albo niżej wylewanie frustracji tego nie zmieni.
pzdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE 10,74% 37,65 2026-01-28 12:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.