To ty szanuj miszczuniu to, że ktoś chce dyskutować na takie oczywiste tematy! Nie umiesz połączyć tego co ci napisałem to twój problem. Nie mieli wpływu, walne, rozmowy... Włącz klepki i pomyśl....
No być może to jest za trudne i dlatego po którymś poście dalej tego nie rozumiesz. Zarejestruj akcje i sam zapytaj u źródła.
Skoro nie rozumiesz co ci się tłumaczy to dałem ci przykład o rozwrzeszczanej "dzieciarni" na FB. Do nich także nic nie dociera.
Co do kolejnej rzeczy to nic ci nie tłumaczę. Przedstawiam ci fakty których ty nie chcesz widzieć bo ubzdurałeś sobie, że cały ten gniot to po części wina PLI bo to bo tamto...
Skoro właściciele którzy mają po milionie akcji nagradzają dziesiątkami tysięcy akcji prezesa to chyba są zadowoleni? A nie czekaj pewnie nie są! Co tu do qrwy nędzy jest do tłumaczenia???
"Nie mam wątpliwości, ze właściwi ludzie z właściwym pomysłem mogą zarabiać grube pieniądze, a w raz nimi Platige"
Nie dociera do ciebie, że PLI na tym finansowo wcale kokosów nie zarabia to jak ci cokolwiek wytłumaczyć???
Jaki sens ma dyskusja na wątku spółki zleceniobiorcy???