Serio. Nadal nie rozumiem skąd pretensje do PLI. Rozumiem, że można im zarzucić słabe wykonanie swojej roboty. Tylko tyle bo tylko za to byli odpowiedzialni. Zacząłeś te dywagacje tu więc od jakiegoś czasu pytam co mogło zrobić (lepiej jeśli wiesz co robili i czy coś robili) PLI jako zleceniobiorca? Odpowiedzi nie dostałem.... Qwerty ci także wyjaśnił ale dla ciebie to mało. Zostaje jedynie WZA i tam pytania kieruj do prezesa, a może będzie i Bagins.to zapytasz go wprost a może podpowiesz jak negocjować następnym razem xD
A wiesz co mnie osłabia? Ogsłabia mnie ość, który ma pretensję o nie wiadomo co! Tylko co to wnosi do dyskusji że ktoś kogoś osłabia?
Temat dla mnie zamknięty.
Swoją drogą, właściciele PLI zadowoleni z rozwoju ich spółki ( ich dziecka) oddają kilkadziesiąt tysięcy akcji prezesowi, rozwadniając swoje udziały pewnie nie wiedzą co czynią :) Bo gdyby czytali forum bankiera dotarłoby do nich, że to ich spółka odpowiada za klapę Blood Origin i za słabe recenzje dwóch sezonów Wieśka, więc powinna być dymisja a nie nagroda w programie motywacyjnym :)
Pozdrawiam