@Wirmin
Nie bardzo cie rozumiem.... Cavil mógł sobie pozwolić na taki gest czyli odejście! Stać go ! Ma kasę, renomę, rozpoznawalność! Co miało PLI przed tym serialem? Gdyby Cavil nie miał, siedziałby cichutko z podkulonym ogonem!
Co to znaczy przyjmowanie jednej pozycji? Czytałem, tez wywiady Bagińskiego, wiem czym zajmuje się producent wykonawczy i znam realizacje Netflixa bo czasami coś oglądam..... Znowu wracamy do bicia piany! Na kilkadziesiąt milionów subskrybentów ile osób podpisało petycję o odwołanie tej showrunnerki? Promil? Dwa promile? Bo reszta ludzi ma szczerze wyj....e czy to jest zgodne z treścią książek. Chce rozrywki i taką dostaje! Lepszą, gorszą ale ją dostaje i siedzi z colą i chipsami i gapi się w szklane okienko.
Poczekaj, zobaczymy jak będzie wyglądała oglądalność prequla bo twierdzenia że będzie mocno spadała to lekka przesada. Kolejne sezony zamówione, animacja "Zmora Wilka" zrobiona.
Narzekanie, że za mało, że zarzynają co ma zmienić? Pewnie, ze oglądalność jest ważna przy podejmowaniu decyzji o kolejnych sezonach czy nowych spinoff-ach. Tylko, że ona spada wg ciebie, bo jak będzie to dopiero zobaczymy za jakieś 55 dni( premiera 25.12+ pierwsze 28 dni).
Jeśli można nie wywołuj już mnie do dyskusji, bo naprawdę z mojej strony to wygląda na bicie piany. Jest kilka innych rzeczy, które mi się nie podobają w spółce, więc nie mam różowych okularów panie kolego.