Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,00 zł , zmiana od tamtej pory: -65,54%

Re: Kolejny spin-off!

Ja jestem taki gościem o którym piszesz. Obejrzałem to tylko dlatego, że było spod znaku Wieska... Ogólnie słabo, tak jak pisałem od pierwszego sezony Netflix daje du*py i tyle. Gdy jednak zobaczyłem oceny na Filmwebie to sie zdziwiłem. To mój pierwszy film jaki oglądałem ze średnią ocen poniżej 5. W momencie oglądania było 3,2 Dziś sprawdziłem i ocen poszła w górę na 3,3 xD

Tylko, że my tu jesteśmy na wątku PLI a nie wątku Netflixa czy na forum Wiedzimińskim. Pewnie, że gdyby to Netflix lepiej rozegrał to byłaby to kura znosząca złote jaja w szczególności dla Netflixa a nie dla PLI.

@Wirmin my tu naprawdę czekamy na cos zupełnie innego, bo tuz żadne kolejne 8 czy 9 mln zł przychodu( nie zysku) za sezon nie bujnie kursem i nie wyniesie spółki choćby do kapitalizacji z ostatniego ATH nie mówiąc już o jego przebiciu...
Dobrze, ze na razie jest ten serial, że PLI ma przy nim robotę, źle że Netflix spier**lił sprawę. Już cie pytałem i odpowiedzi nie dostałem! Co PLI mogło, może zrobić? Powiedzieć takiego wała nie bierzemy w tym kabarecie udziału? Szkoda, ze nie przebili się z tym do HBO, ale jeśli spółka miałaby czekać kolejne 10 czy 15 lat na swoja szansę to lepiej że ten Netlix przy całym tym swoim zjeba*niu z tym LG*BT i równouprawnieniu ras dał im szansę bo tak to by dalej robili jakieś projekty do których by trzeba było dokładać co roku kupę hajsu!!!
Zwróć uwagę, jak rosną przychody od momentu przygody z Netflixem pomimo, że same przychody z Wieska nie rosną jakoś mocno. To jest własnie efekt wiedzimiński że robią reklamy dla klientów w USA i w Azji czy w Australii.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 7,95% 9,50 2026-01-30 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.