Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 911,00 zł , zmiana od tamtej pory: 56,88%

Re: Gra z trendem, czy to tylko puste gadanie? - kontynuacja

Benitor fajnie że poruszyłeś takie tematy i dobrze zrobiłeś. Rozumiem Twoje intencje i są słuszne. Cenie to że chcesz podzielić się wiedzą z innymi. Choć i Arbez widzę że też chce się trochę wiedzą podzielić. Mało ostatnio pisaliście z Arbezem. Jako że ja jestem szczery pisząc co gram ale i jak o kimś coś myślę też jestem szczery więc dwa słowa o Was. Widzę że Ciebie gra i sukcesy nie zmieniły ale Arbezowi to deczko sodówa do głowy uderzyła. I chyba faktycznie tak jak napisał gra na FW go zmieniła bo zapomniał że kiedyś sam był Amatorem i chciałby aby na FW grali tylko Zawodowcy. Nie będę tematu więcej rozwijał ale kiedyś znałem innego Arbeza. I żeby nie było że to tylko Arbeza dotyczy. Kiedyś ten temat poruszałem bardzo szczerze bo pisałem o sobie że gra na FW też mnie zmieniła na gorsze jako człowieka. Myślałem że tylko mnie to dotyczy ale widzę że po prostu pieniądz zmienia ludzi.
Odnośnie moich błędów zrobiłem ich kilka co gorsze powtórzyłem te same co kiedyś. Nawet jeśli przemienię porażkę w sukces to nie będę się z tym dobrze czuł. Odrobić straty to nie sukces. Nie boję się pisać o tym co źle zrobiłem i Wy też możecie wprost wskazywać gdzie zrobiłem błąd. Mogę być przykładem czego nie należy robić. Ja w sumie wiem gdzie były błędy ale jeśli ktoś nauczy się też czegoś na moim przykładzie to też dobrze bo lepiej uczyć się na czyiś błędach i za czyjąś kasę. Choć ja uważam że należy przeżyć coś na sobie by to poczuć i zrozumieć.
Pierwszy błąd niepotrzebnie nastawiłem się na strategie złapania czegoś na dłużej i przetestowania tego. Choć jeszcze większym błędem było nie zrezygnowanie z tego w porę.
Benitor domyślasz się skąd mi się wziął pomysł nastawiania się na dłuższy ruch ? ;-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 -0,27% 2 998,00 2025-10-24 17:04:32
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.