Jeszcze jedno Benitor Ty i Arbez jako profesjonaliści macie w sobie taką jedną fajną cechę której nie potrafię nazwać i do końca określić a której Wam zazdroszczę bo tego mi brakuje. Nie wiem czy można to w sobie rozwinąć czy może z moim charakterem to nieosiągalne. Coś w stylu takiej pewnej pokory do tego co robicie, szacunku do każdej zarobionej złotówki która nigdy łatwo nie przychodzi choć może patrzącym z boku tak się wydaje że sam system gra.
Arbez wie o co mi chodzi bo ja wiem że czasem dlatego się do mnie nie odzywa bo kiedyś podsumował że na FW jestem dla zabawy i ma mnie za oszołoma. Można tak było czasem pomyśleć po moim stylu zachowania i wpisach na forum gdzie na luzie piszę ale pisać coś a robić to trochę inne sprawy. Czasem moje wpisy na forum to też pewne odreagowanie stresu jak faktycznie nie wiem co zrobić i się z decyzją wstrzymuję.
Mówiąc w skrócie może za mało Was znam ale widzę że macie coś w sobie czego Wam zazdroszczę i mimo że chciałbym w sobie coś podobnego wyhodować to jeszcze mi nie wychodzi. Jak już czasem idzie to w dobrym kierunku to jakieś mi się nieprofesjonalne zachowania włączają, głupie błędy, a co gorsze czasem syndrom boga się pojawia.