Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,19 zł , zmiana od tamtej pory: 352,15%

Re: 3.01.2019 po sesji.

Według mnie Rhett ma sporo racji w temacie Chodzika. Ja też nie raz pisałem o jego dziwnych przepowiedniach (PZU, KGHM), ale nie można mu odmówić, że nie posiada wiedzy. Wiedzę na temat EWT to on akurat posiada i to bardzo dużą. Praktycznie pisze o czymś, co jest czarną magią dla 90% całego forum bankiera. Wystarczy przeczytać książkę o EWT żeby to wiedzieć. Tutaj na forum jest już sporo jakichś dziwnych teorii stworzonych przez karateków ignorantów, że chodzik to pracownik funduszu czy tam naganiacz (nie wiadomo po co byłoby naganiać na forum dla drobnicy, chyba nigdy tego "argumentu" nie zrozumiem). Natomiast jego pomyłki wynikają z czegoś zupełnie innego. Na początku książki o EWT jest wyraźnie napisane coś w stylu: "TEORIA WEDŁUG ELIOTTA SPRAWDZA SIĘ NA RYNKACH CHARAKTERYZUJĄCYCH SIĘ BARDZO WYSOKĄ PŁYNNOŚCIĄ". No i to chyba byłoby wszystko w temacie. Chodzik niewątpliwie wiedzę ma tylko jest zwyczajnie uparty. Mercedes klasy S to fajny i szpanerski samochód, ale na Rajd Dakar się nie nadaje. To samo jest z EWT i GPW.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TAURONPE 1,04% 9,90 2026-04-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.