Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,16 zł , zmiana od tamtej pory: 351,30%

Re: 3.01.2019 po sesji.

cytat:

"Tak jak pisałem, wywody z falami, czysta abstrakcja! Opinia sponsorowana !"

Panowie jak ja mam z Wami rozmawiać jeśli nikt w dalszym ciagu nie napisał mi co to jest formacja świecowa Oszusta.
Jeśli WY nie znacie podstaw, no to jak możecie zrozumieć rynek ?
Tak jak napisałem Teoria Fal jest bardzo trudna. To droga po której porusza się cały rynek.
Nikogo do niczego namawiać nie zamierzam, a to, że rynek składa się z impulsów i korekt, to chyba każdy widzi i wie.
To z czym dzisiaj mamy do czynienia na GPW ( zarzut Antychodzika ) to nic innego tylko godzinowa korekta płaska.
To nie mój problem, że większość widzi jedynie fale na morzu. Cała hossa od 1992 to przykład fal Elliotta i nie zmieni tego żadne wasze zaklinanie.
Powiem więcej, takie podejście do tematu jakie tu prezentujecie bardzo mi się podoba, ponieważ wiem doskonale, że zawsze mogę
na giełdzie zarabiać. Już do końca swoich dni będę to wykorzystywał, niezależnie od tego co się stanie. To jak bankomat. Wystarczy jedynie wiedzieć kiedy i gdzie.

Fajnie was poczytać, nie powiem, a to, że nie akceptujecie Ralpha, to przecież nie mój problem.

ck

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TAURONPE -0,83% 9,75 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.