• Re: jakbyśmy ... Autor: ~wers [89.64.92.*]
    Oj Reznor, dej se chłopie spokój. Komu i co chcesz tłumaczyć? Może jeszcze pit wkleisz. I po co? Zarabiaj i tyle. Rozmawiaj z normalnymi, żartuj z tymi co się na żartach znają i tyle. Kompleksy, brak kasy, poczucie niższości zawsze wychodzą .A anonimowe forum jest świetnym do tego miejscem, żeby komuś "dołożyć" i lepiej sie poczuć.

Do moich fanów: cos się wam hejterki pomyliło. Skuter jest wodny (kupiony za pccexol (2.2-3.7) firmy jamaha). Nie mieszkam w portugalii tylko na Teneryfie. Możecie teraz ujadac dalej :))).
    Pogoda ładna, na rynku flauta, idę na skuter. Rolnik i łono, informujcie wszystkch.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~rolnik [83.20.226.*]
    na kanarach to dopiero bida, ja tam jezdze albo jezdzilem tylko zima dla zmiany klimatu, liczac to juz kilkanascie razy, mieszkac tam ,bez sensu, a wczoraj jak jechalem na koniu jakis gosc na komarze chcial mnie wyprzedzic ale nie dal rady, nie wiem czy to wers czy tez jakies inne jego wcielenie
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Ruchanienagrubo [94.254.152.*]
    Na komarze to ja. Wiejskie życie komar browar wóda discopolo i ....... na grubo.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [188.147.119.*]
    Sic mundus creatus est dzięki Wers poprostu staram się być normalny dla ludzi i mam dosyć ciągłego narzekania na wszystko
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Maly [91.188.100.*]
    Najlepsza na to narzekanie jest odzywa big leboswkiego F**k it, Dude, let's go bowling
    Musisz zrozumieć jedną rzecz. Nie mierz wszystkich swoją kategorią. Większość tutaj to ludzie "poranieni" przez giełdę albo w życiu osobistym. Coś nie wyszło i trzeba odreagować. Cześć się nudzi i pitoli od rzeczy, źeby tylko ktoś zwrócił na nich uwagę i odpisał, część jest samotnych, a część ma choroby psychiczne. Mnie najbardziej dziwi zawsze to, że niektórzy wyskakują i się dziwią że można normalnie rozmawiać (!).. Oni są tu przyzwyczajeni do bełtu bo sami tylko bełt potrafią produkować. Czytałeś może analizę fundamentalną albo techniczną jakiegoś troll stąd ?? No właśnie. Ale podnieta tym ile masz papiera, gdzie mieszkasz, kto jest kim - to budzi emocje. Nie ukrywam że lubię podpuścić te kundelki żeby miały o czym pisać. Zobacz rolnika, przecież on tylko marzy żeby rzucić mu kość :).
    A teraz serio, spadam, bo szkoda dnia. Z tego co widzę to raczej nic ciekawszego na rynku się nie wydarzy. Trzymaj się Reznor. Do poniedziałku.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: komar_13 [94.254.237.*]
    Jakoś tak dziwnie spokojnie. Zobaczymy, do końca sesji jeszcze troszkę zostało. Po dobrych pierwszych dwóch dniach za dużo już nie zostało.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~izdek [85.14.121.*]
    Widzę ze cenzura dalej w modzie. Opinii o spółce nie zmieniłem, więc skoro mam inne zdanie niż reszta pozostaje dalej trollem w opozycji. Nie znaczy to ze twierdze ze nie da się tutaj grać i zarabiać. Zobaczymy co giganci pokażą, bo jakie by plany nie mieli, jakich informacji nie rzucali, ile by ovida nie sprzedali - jakość w grach i dobrą sprzedaż muszą pokazać żeby to przestała być spółka do podbitek. A po forum widać ze ostatnio u niektórych rosło nie tylko na kursie.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [89.64.87.*]
    Izdek nigdy nie nazwałem Ciebie trolem to po pierwsze, po drugie zgadzam się, że jeśli nie będzie jakiegoś infa to chwilowo zabraknie paliwa do dalszych wzrostów i najnormalniej zrobimy korektę. Dla mnie nie ma aktualnie znaczenia czy kurs będzie 2,5 czy 4,5 bo i tak nie sprzedam. Zostaje na papierze na dłużej, ale jak zawsze kupuje się najlepiej, jak krew się leje. Aktualnie kapitalizacja 68 mln więc uważam, że nadal jest tanio i dlatego ostatnio dokupilem, a przy okazji chciałem zobaczyć czy pójdzie jednym zleceniem przy będą mi rozbierać sztukami pakiet jak płotki. Nie wiem od kogo kupiłem, podobno od Wersa :) I spoko. Czekam dalej, ale nie uważam, że mamy mega euforię raczej wróciliśmy do normalnej mediany cen na walorze. Przecież sam wiesz, że przy spółkach technologicznych czy gaimingowych wycena nie jest oparta o c/z bo się nie sprawdza. Tak można sobie ocenić tauron , KGHM. Dla mnie inne zdanie jest dobre, bo pozwala spojrzeć krytycznie w momencie, kiedy jest to najtrudniejsze- kiedy jesteś zaangażowany po długiej stronie rynku. Pozdro ide na weekend
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~izdek [87.239.222.*]
    Nie myślałem o tobie, ja tu od początku przez poglądy byłem uważany za trolla. Zresztą pisałem ze masz tu jedno z lepszych podejść bez napinania się, nawet jak ktoś myśli inaczej niż ty.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [188.147.104.*]
    I jest info, czyli jednak up pomimo nieprecyzyjnego młota z przed dwóch dni. Miłego weekendu wszystkim i do najbliższej sesji
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [188.147.97.*]
    To, jak będziesz miał chwile, bo poruszyłeś temat pcc exoll z9bacz na formację spodka, który się uformował, przebijemy niedługo ostatnie szczyty coś czuje, Ty to masz talent do pisania pozdro
    Reznor, tak z ciekawości zapytam, czy posiadasz może Bloober w swoim porfelu. Nie śledze tam tam forum, ale dzisiaj mnie coś pokusiło. Oczywiście spuszczana po raporcie. Jak zawsze dwa fronty. Dla mnie raport jest po prostu dobry i ogólna informacja od firmy: robimy swoje, czekajcie na koniec roku.

Ale pomijając ten fakt, zastanawia mnie to rozwiązanie gry Medium. Gra toczy się w dwóch płaszczyznach równolegle. Może być naprawdę ciekawe. Tak jak nie grałem dawno w coś(ostatni raz chyba rok temu Diablo 1), tak w tym przypadku może to być gra, którą chętnie sprawdze po długiej przerwie. A co reszta forumowiczów o tym sądzi?

• Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [188.147.109.*]
    Hej mam blooberka od kilku lat zbierałem też w marcu średnia ok 60 aktualnie i trzymam. Dobrze to wygląda, zobaczę może na wrzesień będę coś realizował pod przed premierą medium. Coś im w końcu zaczęło wychodzic i mam też DDI kiedy Ifun4all ram mają ponad 50% udziałów. Ale nie wiem czy teraz wchodzić na tych poziomach dla mnie trochę za drogo na K. Ale mogę się mylić. Widać, że planują większą współpracę z Microsoftem ostatnio zrobili duże wrażenie na prezentacji, więc nie sprzedaje jeszcze. Ale bliżej mi do realizacji zysków aktualnie. Dokupilem dzisiaj za to carbon :)
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~izdek [85.14.121.*]
    Bloober przeszedł piękną drogę rozwoju przez ostatnie lata i teraz jest naprawdę dobrą spółką z moim zdaniem jednym z lepszych zespołów developerskich w Polsce, choć nie ma jeszcze sukcesu sprzedażowego na miarę swojego potencjału. Dużo się tam działo przez te lata stąd słusznie obrywała na forum i niesmak się tam ciągnie. Medium może być momentem przełomowym dla firmy stąd ostatnie wzrosty (plus inne tematy w tym kolejny tytuł - Black) choć znając spółkę zaliczy jeszcze mocne wahania kursu.
    Izdek, podobno Black ma byc większym projektem od Medium. W sumie miałby to sens, jeżeli kurs miałby się utrzymać. Trailer pewnie też pod koniec roku. Tak czy siak, ważne pół roku dla spółki. Jeżeli nie będzie opóźnień w premierach, to mam nadzieję, że kursowych zawirowań nie będzie.
    Carbon niestety mam na wysokiej średniej 55zł i raczej tutaj nic nie będę robił. Chyba, że trafi się okazja + trochę nadprogramowej kasy. Wiadomo pod co tutaj jest grane, ale liczę też, że przedstawią plan na okres po WH.

Jestem ciekaw, jak pewnie każdy, jaki kurs napędzi Medium. W przypadku Observer, największe obawy to porównywanie do Cyberpunk 2077. Chociaż tak jak oglądałem porównanie z remasterowanej wersji, to naprawdę robi wrażenie. Wydłużyli też grę, a to było jedno z kilku zastrzeżeń graczy. Średnia trochę poniżej 100, więc jeszcze nie myślę o realizacji, ale ręka na pulsie :). Szybka korekta by się przydała na dokupienie "kilku" papierków.

Z ciekawości kupiłem, CI Games, ale to raczej short, żeby zarobić na łychę. Bez większych planów. Teraz już trochę "wysoki" kurs, ale zobaczymy, czy lipiec coś podbije. Jak nie to dam zarobić innym :).

Scope pięknie się wybił po info, ale przeczucie mi mówi, że jeszcze spadnie poniżej 200zł. To nie było to info, które utrzyma długo wyższy kurs. Mogę się mylić.
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [188.147.119.*]
    Myślałem, że kupowałeś carbon poniżej 30,xx, ale spoko jak widzisz trwa konsola i raczej obstawiam taki schemat przez najbliższy czas, ale dobieram po 52-53,90 , średnia miałem 25, aktualnie 37. Czekam na 200+
    Reznor, Carbon brałem późno i miałem 3 podejścia. Kupione powyżej 60 i sprzedane z małym zyskiem. Drugie podejście poniżej 60 i też sprzedane z maly zyskiem. Teraz średnia 55 i trzymam. Przy obecnym kursie jest lekki minus, ale jakoś tak nie rusza mnie to. Dla mnie 150+ to już będzie ładnie, ale wiadomo, apetyt rośnie... 200+ to bajka
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~rolnik [83.20.226.*]
    tylko chlopcze mi tu tym skuterem sie nie pojawiaj,bo konie ploszysz a teneryfe to ty chyba tylko ze slyszenia znasz
    Wers, niestety ciężko zacząć na innych forach jakąkolwiek sensowną dyskusję, bo każdy fachowieć i jak masz inne podejście lub wizję, to zaraz dostajesz odp. wiadomo jaką. Jak przy wzrostach po info napiszesz, że to raczej sztuczne podbicie, to już miazga.

Tutaj faktycznie jest kilka osób, z którymi można się sensownie wymienić zdaniem i pożartować, czasami na grubo ;)

Nie idę na skuter, bo nie mam skutera. Motóry od poprzedniego sezonu pod kocem trzymane - nie mam weny jakoś w tym sezonie. A poza tym kibluje do 17ej w robocie :/

• Re: jakbyśmy ... Autor: ~RAYOS [89.79.119.*]
    Ręcznie obcięło mi posta pod tym wpisem były śmieszki heheszki i mrugnięcie oczkiem wiem że jesteście z Wersem fajnymi ludźmi z dystansem więc jeśli was uraziłem to sorki co złego to nie ja
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~Reznor [89.64.87.*]
    Ejjj jak już to spekulacje bardziej pożądane są na akcjach niż na forum. W ogóle o co chodzi z tą cyklofrenią niby... Dobra dzisiaj cały sektor w górę po wczorajszym infie od CDR nie ma, co potrafią zrobić show
  • Re: jakbyśmy ... Autor: ~santa_k15 [178.43.140.*]
    Bardzo fajna opcja Teneryfa, można surfować z tego co kojarzę? a przyznam, że zacząłem się kręcić amatorsko w zeszłym roku przy tej dyscyplinie. Bardzo mi ulżyło w stresach życia codziennego że tak powiem:)) W Biarritz byłem rok temu, tam trochę próbowałem.. A powiedz Wers jak z tym klubem się zapatrujesz? Pasuje Ci opcja bycia wspólnikiem? Ten twój opis, rzeczywiście wygląda na bardzo klimatyczny lokal.
[x]
VARSAV -1,29% 0,46 2026-06-23 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.