to niech napisze chociaż i tą "przykrą prawdę", że np. według niej kurs Polnej nie ma szans do końca roku doskrobać się wyżej niż na 15 zł, albo coś w tym rodzaju; jakakolwiek jej prognoza opatrzona klauzali takimi i takimi, jak chce, ale niech spróbuje się odważnie w końcu z tym zmierzyć i przysłużyć się wreszcie forumowiczom tym, czego najbardziej potrzebują: konkretnie ile mogą wyciągnąć z Polnej od teraz w tym roku, jak się nic nie sp....eprzy
dobra bolec, obiecałam cię nie kopać to ci odpowiem. Otórz zakładam, że przy dobrym obrocie spraw i te twoje 30 zeta może się sprawdzić. Jako dobry obrót spraw rozumiem odbudowanie się poziomu sprzedaży i dodatkowo akwizycję lub w gorszym wariancie buyback. Ten ostatni uważam za możliwy, bo wbrew temu co razem z trelo-ciulem twierdziliście uważam Jakubasa za gościa który działa efektywnie i na dłuższą metę nie pozwoli on na takie kiszenie gotówki na bilansie. A sprzedaż spółki będzie się najprawdopodobniej rozwijała odwrotnie do tego co miało miejsce w roku ubiegłym. Pierwszy kwartał będzie zapewne słaby (choć może lepszy niż Q42010). Od drugiego kwartału oczekuję wyaźniejszej poprawy sytuacji z dobrym drugim półroczem.
Ja nie krytykuję tego że pytasz, czy ktoś widzi przeciwwskazania dla ceny 30 w tym roku. Pamietam jednak jakimi idiotyzmami karmiłeś forumowiczów w roku ubiegłym i nie uważam cię za człowieka do końca normalnego. A na merytoryczną z tobą dyskusję nawet nie liczę. Byłam atakowana przez ciebie i trelo-ciula juz za to, że miałam inne zdanie choć żaden z was nie ma pojęcia o analizowaniu spółek. Ty nawet nie próbujesz bo kompletnie tego nie potrafisz. Trelo ciul (obecnie z tego co pamiętam na Hardexie i Rafamecie) niby coś tam kuma, ale w każdej paraanalizie robi elementarne błędy. A w dodatku okazał się zwykłym naganiaczem.
pierwszy akapit - i tak trudno było?
co do zdania dotyczącego Jakubasa w tym akapicie, nigdy nie uważałem, że Jakubas jest nieefektywny (dlaczego znów kłamiesz?), wręcz zawsze uważałem, że jest cwanym lisem, do tego sknerą i że wyciągnie ostatnie grosze, żeby powiększyć swój majątek idąc jak potrzeba "po trupach"; tego zdania nie zmieniłem - winisz mnie za to? mam prawo do takiego zdania o nim, czy nie? czy znów jakiś atak personalny na mnie, żebym zaczął bić pokłony Twojemu guru?
co do drugiego akapitu - pozostawiam bez komentarza
Basiu i Scenarzysto,
moze zalozycie wlasny watek na ktorym bedziecie wymieniac konstruktywne informacje, prowadzic sensowne dywagacje, zwracac uwage na istote sprawy...
a na watku Bola pozwolcie sie smiac, bawic, wyluzowac....
odpowiada mi formula tego watku, w ktorym moge dla chwili wytchnienia, oderwania sie od codziennego stresu, wejsc, poczystac, posmiac sie, zadziwic!!!!
pijok w tej scenerii takze mi pasowal:)
a tak jak wplatacie powazne tematy i sensowne dywagacje w ten stek powierzchownej zabawy, to z jednej strony potegujecie ten kabaret (co jest przyjemne), ale z drugiej stronysciagacie na ziemie....takie otrzezwienie tuz po weekendzie jest ok, ale tuz przed kolejnym juz nie bedzie:)
a wasyl jak to wasyl slusznie prawi i sie zgadzam....a tez lubie optymistow, a ze sie zawiodlem ze nie ma jeszcze finalu szczesliwego akcji <25 PLN, to trudno, nie bawie sie w DT na polnej, bo to przeciez niemozliwe.....
Bassia, Scenarzysta, Ed und viele, viele undere to jedna i ta sama osoba o wielu nikach - zmienić IP to keine problem.
Wstrętna kapeza i przebrzydły patałach w jednym. Buhahahahahhahah;)
Sa na tym forum ludzie, ktorzy uwaznie sledza to o czym piszecie. Nie zwracajcie prosze uwagi na posty nastolatkow jak te powyzej. Ja inwestuje wlasna kase a nie rodzicow. Wasze komentarze sa mocno in plus jesli chodzi o oglny poziom forum bankiera i sa bardzo pomocne dla ludzi ktorzy chca sie czegos nauczyc. pozdro
do kolegi powyzej
Jak chcesz sie wyluzowac to polecam pudelka.pl obrady sejmu albo forum biotonu...
ale ja nie przejmuję się wpisem goscia powyżej. To przecież nie kto inny jak trelo-ciul. Twierdzi, że ja i scenarzysta to ta sama osoba i że nie jest sztuką zmienić IP. On jakoś tego nie potrafi i jak chciał np. skomentować słabiutkie wyniki Hardexu z wczoraj to zrobił to jako kubuś puchatek ale z tym samym IP. A wszystko dlatego, że te wyniki znowu nieporadnie próbował prognozować kilka dni temu (wtedy jako trelo-ciul czyli niby-analityk) i nie chciał odnosić się do tamtej prognozy.
A jak prognozuje nie trudno dowieźć. W listopadzie twierdził np. że Rafamet ma ROE powyżej 20% (tzw. realne ROE), a na koniec roku miał 2,3%.
A i jeszcze jedno. To że utożsamiasz moje wpisy z wpisami np. Scenarzysty wcale mi nie ubliża. Zaczęłabym się martwić gdyby ktoś podejrzewał mnie że ja to ty, czyli trelo-ciul,albo że ja to siódmy bolec. Wtedy na pewno obraziłabym się za takie insynuacje.
Postanowiłem napisać, żeby móc udowodnić, że Ty to nie ja i vice versa., chociaż nawet jeśli odpowiesz mi teraz to i tak wszyscy powiedzą, że mogłaś szybko zmienić IP. Dlatego tym co chcą to sprawdzić polecam przeszukanie forum Netii, gdzie kiedyś również złamałem swoją zasadę pisania na forum i wdałem się w jakąś dyskusję. Tam Cię chyba nie było, więc zakładam, że co bardziej inteligentny "detektyw" zrozumie, że nie masz alter ego, a przynajmniej nie w mojej osobie.
W ogóle się takimi insynuacjami nie przejmuj. Parę miesięcy temu trelu-ciul lub bolec wyśledzili na przykład po moim IP, że jestem z Warszawy. Jako superdetektywi z punktu domyślili się, że skoro jestem z Warszawy i Jakubas też, to na pewno jestem jego słupem. No to skoro wpisów na Polnej jest nieporównanie mniej niż mieszkańców Warszawy i zdarzy się dwóch lub więcej forumowiczów którzy się ze sobą zgodzą a z nimi nie, to nie ma innej opcji jak ta, że to jedna i ta sama osoba. A jak jeszcze zauważą, że odpisuję na Twój wpis w przeciągu kilka zaledwie minut to w swoim wspaniałym wyniku śledztwa mogą się tylko utwierdzić. Jak inaczej wpadłabym na to aby tu w tym momencie zajrzeć. Takich zbiegów okoliczności przecież nie ma. :)
Co do tego, że wciąż uporczywie zmieniasz mój nick, choć nie jest trudny do prawidłowego powtórzenia - zastanawiałem się, dlaczego akurat "bolec". Otóż jest coś takiego, że głodny będzie pisał o chlebie, w ogóle jedzeniu... Z kolei temu, który ma ciąg do alkoholu, wszystko będzie kojarzyło się w wódą, piwem lub winem... Natomiast jaką Ty masz tak mocno niezaspokojoną potrzebę, że nawet mój zwykły, wiele nie mówiący nick, kojarzy Ci się akurat z bolcem? ;)
Nie wspomnę o tym, że scenarzyście kojarzy się ze ... stolcem... a fuj... nie chcę zagłębiać się więc w ukryte pragnienia tego ostatniego, tylko zapytam się: scenarzysto, czy często jeździsz na parady? ;)
ja tylko wprost cytuję dwóch mądralińskich i zastanawiam się nad tym, co też łazi im ciągle po głowie, że jedno zamiast "bolo" pisze "bolec" i nie jest w stanie nauczyć się poprawnej pisowni, a drugi nawet: "stolec" - czy uważasz to za normalne?
nie wiem jak Scenarzyście ale mi twój nick bolec nie kojarzy się z jak to ująłeś, jakąś niezaspokojoną potrzebą. Tak mi sie jakoś po prostu zrymowało. Ale jeśli już koniecznie szukasz skojarzeń to raczej wskazałabym inny kierunek. Słowo, które jest synonimem słowa bolec nie musi oznaczać przecież jakiejś części ciała ani w ogóle nie musi mieć podtekstu erotycznego, jak sugerujesz. Synonim bolca może przecież określać po prostu człowieka o pewnych, powszechnie uznanych za negatywne cechach.
Miałam nie odpisywać, ale pomyślałam że jednak raz można pozwolić sobie na zejście do twojego poziomu intelektualnego.
jeśli jesteś taką samą "specjalistką" od finansów, jak od etymologii, to zastanwiam się, kto jeszcze będzie chciał się zachwycać Twoimi "analizami"
ponieważ ja nie znajduję w żadnym ze słowników słowa "bolec" jako określenia "człowieka o pewnych, powszechnie uznanych za negatywne cechach", w związku z tym uznaję tylko pierwsze skojarzenie, o jakim sama napisałaś, czyli o podtekście erotycznym (Ty to napisałaś, ja nie wiedziałem do końca o jakie skryte Twoje pragnienia może chodzić...)
"Miałam nie odpisywać" - szkoda, że wciąż Ci brak konsekwencji...
"ale pomyślałam że jednak raz można pozwolić sobie na zejście do twojego poziomu intelektualnego" - a gdy odpowiadałaś wcześniej to:
1. Mój poziom intelektualny był tak samo niski jak Twój, czy
2. Twój poziom intelektualny był tak samo wysoki jak mój?
czytaj bolec uważnie. Nie napisałam, że słowo bolec określa człowieka.............a że synonim słowa bolec może oznaczać takiego człowieka.
A zniżałam się do poziomu tego konkretnego wpisu. Jako znany gammoń nie potrafisz dopiec Scenarzyście w materii, której powinny dotyczyć wpisy na forum więc zacząłeś sugerować mu jakieś hipotetycznie jemu bliskie upodobania. Jak podniecają cię np. jakieś zachowania seksualne innych to wejdź na inną stronę
moja droga, przeczytałem po całym dniu Twoje posty, a Ty ciągle: "bolec to", "bolec tamto"; raz, że masz ciągle problem z poprawnym powtórzeniem nicku (ale już wiemy, że generalnie masz problemy z uczeniem się nowych rzeczy i łatwo zatrzymujesz się w tym) i są dwa rozwiązania tego: 1. albo masz "kompleks bolca", 2. albo masz rzeczywiście jakieś ukryte pragnienia... niby taka profesjonalistka, a nie poprzestajesz na tym, żeby - jeśli już musisz koniecznie - raz mnie obrazić, tylko sączysz ten jad i sączysz...
dlaczego nie skorzystasz z n-tej mojej propozycji założenia własnych wątków i prowadzenia merytorycznej dyskusji - w ciągu roku ani jednego takiego wątku nie założyłaś !!! a więc nie ściemniaj, że Ty jesteś rzekomo jakimś "strażnikiem" pisania prawdy, niby rzetelnych analiz; nie potrafisz tego robić, a tylko wciąż szukasz z różnymi forumowiczami zaczepki; a więc mówię Ci - odczep się od nas na zawsze i wymądrzaj się na swoich wątkach!
dlaczego piszesz o "nas" a nie o sobie i trelo-ciulu. Tylko do was dwóch jestem na trwałe uprzedzona bo na tym forum tylko was dóch to prawdziwe oszołomy dla których stałam się wrogiem, tylko dlatego że miałam inne zdanie. Od samego początku, kiedy nie siliłam się jeszcze na jakiekolwiek uszczypliwości.
Ale radocha. Zaproś jeszcze trelo-ciulu-kubusiu na twój świeży wątek na Hardex-ie. Wg twoich obliczeń ten sam wskaźnik (wskaźnik altmana czyli Z'score) opatrzony tylko różnymi zamiennymi nazwami daje diametralnie różne wyniki. ciekawe
A tak w ogóle to fajnie, że fałszywiec ciagle wraca na wątek Polnej. Może znowu kupisz akcje tej spółki i bez problemu odwrócisz sens swoich wypocin o 180 stopni. Ponaganiaj, zapraszamy
Jakiś czas temu , podczas podobnej pyskówki odszedł z tego forum jethro i z przykrością stwierdzam że przyczyniłem się do tego ,a stanąłem w obronie Basi .
Basiu , jesteś oszołomem , bo jak kobieta "kulturalna" może podczas popisu elokwencji zniżać się do przekręcania nicków uczestników forum , tylko po to aby im naubliżać .
Po drugie , tak świetny analityk i znawca niuansów księgowości kupuje takie badziewie jak akcje Polnej , w dodatku działając pod wpływem trollo-bollo-pijoków .
Wytłumacz mi , jakie zmiany w notowaniach spółki spowodowały Twoje "mądre" wywody i moje np.: polna wzrośnie w ciągu miesiąca o 378%...???????
Co do opinii że Jakubas jest nieudacznikiem , to przyznaję się i mam na to świadków że to moja robota ,a nie bolo7 jak to opowiadasz .
Basiu a może nam nie znającym się uczestnikom forum podpowiesz w co i na jak długo zainwestować , aby powetować sobie straty na Polnej ? Może Petrol ? , gdzie chyba też jesteś zaangażowana?
A tak dla wyjaśnienia niewiedzącym i przypomnienia stetryczałym
TWA też jest moim pomysłem a zrobiłem to dla jaj , tak samo jak prowokację z Jakubasem o jego nieudacznictwie , gdyż nie wytrzymujecie pewnych napięć . Zastanówcie się jak wyglądały by dzisiejsze posty gdyby dzisiaj Polna wzrosła parę procent (miała już takie dziwne ruchy). Nie silcie się na wyzywanie mnie od pijoków , gdyż ze mnie taki pijok jak z wasyla Wasyl , ani nie wypominajcie mi tego że nie znam się na AT , bo się nie znam . Gdybym się znał w takim stopniu jak Basia , to poświęcił bym się aby żyć z giełdy a nie traktować tego jako pewnego rodzaju GRY ...i w tym przypadku na pewno nie miał bym czasu aby "poświęcać się na forum ".
Basia nam uświadamia istnienie dwoje niebezpiecznych osobowości na forach bankiera .
Jedni to natchnieni doradcy np.: bankier1972
Drudzy to wiecznie na wszystko wkurzeni krytycy np.:....Basia...............
a reszta to "folklor" ......
pijok, ująłeś to rewelacyjnie; dodam tylko, że gdyby całemu temu towarzystwu mądralińskich "analityków finansowych" naprawdę zależało, żeby pomóc forumowiczom, to by założyli własne wątki i prowadziliby regularną, twórczą dyskusję, z której inni mieliby jakiś pożytek; tymczasem, co nie trudno zauważyć, ich posty zawsze są wyłącznie po to, żeby innym dosrać, żeby udowodnić swoją wyższość, a rzekomą głupotę pozostałych; a przede wszystkim ATAKI PERSONALNE - brawo "niezależni analitycy finansowi" za pełen profesjonalizm, jakim próbujecie tu mydlić oczy forumowiczów !!!
zadam retoryczne pytanie: dlaczego ci "strażnicy" poprawności pisania na forum, uaktywnili się z taką zaciętością wyłącznie na forum Polnej, a historia tego zaczęła się, gdy pewna grupa forumowiczów (TWA) postanowiła rok temu przerwać milczenie o Polnej, wyreżyserowaną ciszę informacyjną przed wezwaniem, w trakcie, po... wcześniej nikt prawie o Polnej nie wiedział i o to chodziło zbierającemu akcje... potem dopiero się cokolwiek ruszyło, zaczęły się pojawiać jakieś artykuły w prasie, no i kontraartykuły (Zakonek wieszczący dramat)... zgadza się, cała "oszołomska" działalność TWA była bardzo niewygodna dla Jakubasa; zgadza się - a tak mógł sobie ładnie kisić Polną przez kolejne 2, 3 lata, zrobić jedno wezwanie, drugie, jak by kulawy pies nie interesował się Polną, to zbierałby bezkarnie poniżej 10 zł, może nawet w okoliach 6-7 zł, jakby dobrze zniechęcił wszystkich; a tu "oszołomy" zaburzyły ten niecny planik... jak się nie dało usunąć z forum niewygodnych piszących, to innym skutecznym sposobem było zrobienie z nich wariatów...
Szanowni "strażnicy", czy na innych spółkach też tak zaciekle, zgranie przez tyle czasu bronicie "dobrego" imienia forum, spółki, żeby aby tylko nie pojawiał się zbyt wcześnie jakiś optymizm? To pytanie również jest retoryczne...
Całkowicie popieram głos pijoka. Rzadko tu pisuję ale muszę się odezwać po postach Basi i jej nowego adoratora. Nie da się ukryć, że sprowadzili poziom tego formu do dna. Komu przeszkadzały posty bolo czy jethro, nawet jeśli były przesadnie optymistyczne. Ktoś napisał merytorycznie, ktoś zażartował, ktoś dał ciekawy link - i tyle. Nie było hamstwa. Pisali np. pit, czy ed negatywnie ale bez hamstwa. Nie do wiary, że u kobiety (jeśli tak jest) tyle nienawiści. Apeluję do wszystkich, którzy dalej chcą się bawić na tym forum. Nie odpowiadajcie na takie obrażanie i wulgaryzmy. Nie będziecie odpowiadać to zrozumieją, że nie mają tu posłuchu.
sorki, ale jesli cos piszesz, to pisz na podstawie faktow, a nie wymyslaj,
jesli brakuje Ci faktow przejrzyj poprzednie posty - o ile rzeczywiscie Bolo nigdy specjalnie nie wdawal sie w jakies pyskowki, to jethro i pijok wielokrotnie wykazywali sie chamstwem przekraczajacym wszelkie granice, wyzwiskami, ktore pasuja do budki z piwem
dla mnie bledem Bola jest brak zdrowego rozsadku, pisanie glupot i zmiana stanowiska o 180 stopni co kilka tygodni - po przemysleniu stwierdzam, ze moze rzeczywiscie to nie jest az tak szkodliwe, jednak jesli ktos na podstawie jego pisaniny podejmuje decyzje, to juz jest to szkodliwe, a na pewno szkodliwe jest przedstawianie siebie jako znawcy analizy technicznej, co Bolo czyni - a jakie sa tego efekty, mozna przeczytac na forum
pijok to szkoda gadac - grozil swoim oponentom pobiciem i w ogole ma dziwne poczucie humoru - ale przynajmniej nie udaje, ze sie zna na czyms, dobre i to
jethro w swoich postach posluguje sie pseudoanalizami, ktore z analizami finasowymi maja tyle wspolnego co krowa z lataniem; a jeszcze naganial na zakup wyprzedajac papiery; to samo robi na forach Hardexu i Rafametu, z takim samym skutkiem; na tamtych forach mnie nie ma, bo znam mniej wiecej obie branze, wiec nie mam tych akcji i moge sie bezstronnie posmiac
co do Basi, przynajmniej pisze obiektywnie i zdroworozsadkowo, nie przekracza granic, ktore przekroczyli jethro i pijok, a emocje rozumiem - bo osobie, ktora zna podstawowe, powtarzam podstawowe zasady ekonomiczne, trudno jest zniesc takie bzdury, ktore pisza wymienione tu indywidua,
smieszne bylo tez naciskanie przez bola na podanie prognozy kursu akcji Polnej, mysle, ze kazdy sam sobie powinien odpowiedziec na pytanie jaki on widzi kurs, bolo wielokrotnie podawal przyszle kursy i ani razu jeszcze sie nie sprawdzilo, wiec chyba nie o to chodzi, ja majac akcje Polnej, caly czas licze, ze na tym zarobie, tak jak wielokrotnie pisalem - licze, ze drugie polrocze 2010 bedzie lepsze operacyjnie i tyle
oczywiscie oprocz tego, posiadane przez mnie akcje polnej to "perelka" i mandat do zabierania glosu na forum
Piszesz pijok "tak świetny analityk i znawca niuansów księgowości kupuje takie badziewie jak akcje Polnej , w dodatku działając pod wpływem trollo-bollo-pijoków" .
Jesteś na forum tej spółki dłużej niż ja więc powinieneś zrozumieć, że a) nie uważam Polnej za badziewie i b) na pewno nie działam pod wpływem wspomnianej trójcy.
Co do jezyka jakiego używam to jedynym czego sie dopuszczam to czasem niedokładnie pamiętam nicki dwóch kolesi, którzy obrażli mnie od samego początku, jak tylko pojawiłam się na tym forum. Pisali brednie, w stylu kilka postów wcześniej cytowanych i bezpardonowo atakowali za zdanie lekko odmienne. A ze zrozumieniem tego co inni piszą ty też najwyraźniej masz problem, skoro twierdzisz że Polna to wg mnie badziewie.
Do ciebie nie jestem uprzedzona (choć też wysyłałeś mnie do garów) bo nie wymądrzałeś się w bezsensowny sposób.
A to że akcję sprzed roku (+-><25) od początku nazywałam dziecinadą i za to zostałam wrogiem nr jeden......no wybacz, jeśli tego nie rozumiesz to powinieneś zasięgnąć porady specjalisty.
Co do kolesia siódmego bolca, to z faktu że ostatnio stara się brzmieć quasi merytorycznie nie wynika że nie pamietam jego ataków na mnie i oszołomstwa.
a najbardziej lubie tego ziomka co codziennie na koncu podbija jedną akcją kurs...;] chyba tak dla spokojniejszego serca... ;] przyznac sie kto to. bedzie polewka... ;D
widz, że korespondencja miedzy bolo7 i Basia nabiera rumiencow, wiec dla odmiany proponuje wrocic do tematu Polnej, aby udobruchac troche naszego Bola, chcialbym teraz przedstawic moja analize sytuacji na Polnej:
Polna to najlepsza spolka na GPW, ale niestety trwa zmasowana nagonka na zanizanie kursu - trwa ona juz grubo ponad rok. Magonke te prowadzi Jakubas i jego slupy, ktorzy chca tanio wyrwac papier. Niestety, na przeszkodzie stoi mu grupa drobnych akcjonariuszy, z ktorych czesc tworzy tzw. TWA i ktorzy nie chca oddac papieru. Jakubas ucieka sie do roznych nieczystych chwytow, jak np:
- celowe pogorszenie wynikow na dzialalnosci,
- ograniczenie produkcji w czwartym kwartale 2009,
- manipulacje z opcjami, zeby wygenerowac straty,
- zanizanie kursu na malych obrotach,
- obecnosc na forum parkietu naganiaczy na spadki, ktorzy sacza jad i chca sklocic TWA.
Tymczasem po zachowaniu kursu widac prawdziwa desperacje do taniego kupna akcji Polnej. wczoraj przed zamknieciem, ktos w akcie prawdziwej desperacji kupil 1 akcje po nieakceptowanym przez siebie kursie.
Znajac przebieglosc Jakubasa, Polna jeszcze jakis czas bedzie miala slabsze wyniki, czytajac forum Polnej Jakubas juz sie zorientowal, ze tylko gra na czas moze rozbic TWA, upewnil sie w tym przekonaniu po sprzedazy akcji przez analitycznego lidera TWA jetro trula. Na szczescie w TWA pozostal jeszcze prawdziwy twardziel bolo7, ktorego sie kule nie imaja i ktory przejrzal caly misterny plan Jakubasa i nie da sie. Oczywiscie poniewaz zapowiedzial, ze w przypadku wzrostu kursu bedzie jednak sprzedawal, to Jakubas chyba na razie bedzie nadal probowal go zmeczyc.
Jest tak jak piszesz ed, ale moim zdaniem za sprawą Jethro kryje się dużo więcej. J. widząc nieugięta postawę TWA posunął się to fizycznej eliminacji trula, zastępując go figurantem, który przez pół roku szykował się do tej akcji pod okiem najlepszych agentów Mosadu. Liczono na masową panikę po wypuszczeniu informacji o sprzedaży przez trula, niestety J. nie docenił potęgi TWA. Spektakularna próba zbicia kursu poniżej 11 zł nie powiodła się, wsparcie zostało obronione przy wielomilionowych obrotach. Dobrze, że bolo "powiadomił odpowiednie służby", bo moglibyśmy stracić kolejnego forumowicza! Co jeszcze się wydarzy? Czy tajemniczy "góral" przejmie Polną? Czy Polna się dzisiaj otworzy? To wszystko pokaże przyszłość.
cos w tym chyba jest, trulo pisze teraz na hardexie i rafamecie, mniej więcej w tym samym tonie co na polnej - tam tez kursy sa zanizane, bo ktos chce tanio kupic, wiec to na pewno mutacja agenta Tomka,
teraz mysle, ze takze za bardzo czasem najezdzalem na bola, to gosc co nie jednego "gorala" ma w rekawie,
chociaz "góral" juz był, może teraz bedzie "marynarz"
na jedno twoje pytanie ja znam odpowiedź. A właściwie nie tyle znam odpowiedź, co wiem dokładnie od kogo zależy odpowiedź. A właściwie nie tyle wiem od kogo konkretnie, co raczej w jakiej grupie inwestorów należy szukać białego rycerza, który w razie problemu jest w stanie pomóc. Pytasz czy Pona się dzisiaj otworzy. O.......widzę, że potęga TWA nie jest dla ciebie oczywistą oczywistością. Pewnie, że się otworzy jeśli tajemniczy kupujący jedną akcję z prawej będzie miał znowu kaprys zaznaczyć swą obecność. A czy będzie miał taki kaprys? No cóż, zapętliłam się. To rzeczywiście pokaże przyszłość.
a jeszcze jedna uwaga - na gorze tego watku jest zachwyt nad wynikami Polnej, deklaracje zwiekszenia pozycji, jeden gosc nawet mial brac pkc w poniedzialek
- i co?????????
to tyle znacza wypowiedzi czlonkow TWA - moze wy tak tylko gadacie, ze ta Polna jest dobra
Boże, co tu się dzieje... czy Wy się dobrze czujecie? Widzę, że Towarzystwo Wzajemnego Zabagniania (TWZ) rozhulało się na całego i trzaska profesjonalne analizy za analizami, merytoryka goni mądrość, a ta próbuje górować nad przenikliwością... ale jazda! :)