Jakiś czas temu , podczas podobnej pyskówki odszedł z tego forum jethro i z przykrością stwierdzam że przyczyniłem się do tego ,a stanąłem w obronie Basi .
Basiu , jesteś oszołomem , bo jak kobieta "kulturalna" może podczas popisu elokwencji zniżać się do przekręcania nicków uczestników forum , tylko po to aby im naubliżać .
Po drugie , tak świetny analityk i znawca niuansów księgowości kupuje takie badziewie jak akcje Polnej , w dodatku działając pod wpływem trollo-bollo-pijoków .
Wytłumacz mi , jakie zmiany w notowaniach spółki spowodowały Twoje "mądre" wywody i moje np.: polna wzrośnie w ciągu miesiąca o 378%...???????
Co do opinii że Jakubas jest nieudacznikiem , to przyznaję się i mam na to świadków że to moja robota ,a nie bolo7 jak to opowiadasz .
Basiu a może nam nie znającym się uczestnikom forum podpowiesz w co i na jak długo zainwestować , aby powetować sobie straty na Polnej ? Może Petrol ? , gdzie chyba też jesteś zaangażowana?
A tak dla wyjaśnienia niewiedzącym i przypomnienia stetryczałym
TWA też jest moim pomysłem a zrobiłem to dla jaj , tak samo jak prowokację z Jakubasem o jego nieudacznictwie , gdyż nie wytrzymujecie pewnych napięć . Zastanówcie się jak wyglądały by dzisiejsze posty gdyby dzisiaj Polna wzrosła parę procent (miała już takie dziwne ruchy). Nie silcie się na wyzywanie mnie od pijoków , gdyż ze mnie taki pijok jak z wasyla Wasyl , ani nie wypominajcie mi tego że nie znam się na AT , bo się nie znam . Gdybym się znał w takim stopniu jak Basia , to poświęcił bym się aby żyć z giełdy a nie traktować tego jako pewnego rodzaju GRY ...i w tym przypadku na pewno nie miał bym czasu aby "poświęcać się na forum ".
Basia nam uświadamia istnienie dwoje niebezpiecznych osobowości na forach bankiera .
Jedni to natchnieni doradcy np.: bankier1972
Drudzy to wiecznie na wszystko wkurzeni krytycy np.:....Basia...............
a reszta to "folklor" ......