Piszesz pijok "tak świetny analityk i znawca niuansów księgowości kupuje takie badziewie jak akcje Polnej , w dodatku działając pod wpływem trollo-bollo-pijoków" .
Jesteś na forum tej spółki dłużej niż ja więc powinieneś zrozumieć, że a) nie uważam Polnej za badziewie i b) na pewno nie działam pod wpływem wspomnianej trójcy.
Co do jezyka jakiego używam to jedynym czego sie dopuszczam to czasem niedokładnie pamiętam nicki dwóch kolesi, którzy obrażli mnie od samego początku, jak tylko pojawiłam się na tym forum. Pisali brednie, w stylu kilka postów wcześniej cytowanych i bezpardonowo atakowali za zdanie lekko odmienne. A ze zrozumieniem tego co inni piszą ty też najwyraźniej masz problem, skoro twierdzisz że Polna to wg mnie badziewie.
Do ciebie nie jestem uprzedzona (choć też wysyłałeś mnie do garów) bo nie wymądrzałeś się w bezsensowny sposób.
A to że akcję sprzed roku (+-><25) od początku nazywałam dziecinadą i za to zostałam wrogiem nr jeden......no wybacz, jeśli tego nie rozumiesz to powinieneś zasięgnąć porady specjalisty.
Co do kolesia siódmego bolca, to z faktu że ostatnio stara się brzmieć quasi merytorycznie nie wynika że nie pamietam jego ataków na mnie i oszołomstwa.