Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Raport i list do akcjonariuszy.

sorki, ale jesli cos piszesz, to pisz na podstawie faktow, a nie wymyslaj,
jesli brakuje Ci faktow przejrzyj poprzednie posty - o ile rzeczywiscie Bolo nigdy specjalnie nie wdawal sie w jakies pyskowki, to jethro i pijok wielokrotnie wykazywali sie chamstwem przekraczajacym wszelkie granice, wyzwiskami, ktore pasuja do budki z piwem
dla mnie bledem Bola jest brak zdrowego rozsadku, pisanie glupot i zmiana stanowiska o 180 stopni co kilka tygodni - po przemysleniu stwierdzam, ze moze rzeczywiscie to nie jest az tak szkodliwe, jednak jesli ktos na podstawie jego pisaniny podejmuje decyzje, to juz jest to szkodliwe, a na pewno szkodliwe jest przedstawianie siebie jako znawcy analizy technicznej, co Bolo czyni - a jakie sa tego efekty, mozna przeczytac na forum
pijok to szkoda gadac - grozil swoim oponentom pobiciem i w ogole ma dziwne poczucie humoru - ale przynajmniej nie udaje, ze sie zna na czyms, dobre i to
jethro w swoich postach posluguje sie pseudoanalizami, ktore z analizami finasowymi maja tyle wspolnego co krowa z lataniem; a jeszcze naganial na zakup wyprzedajac papiery; to samo robi na forach Hardexu i Rafametu, z takim samym skutkiem; na tamtych forach mnie nie ma, bo znam mniej wiecej obie branze, wiec nie mam tych akcji i moge sie bezstronnie posmiac
co do Basi, przynajmniej pisze obiektywnie i zdroworozsadkowo, nie przekracza granic, ktore przekroczyli jethro i pijok, a emocje rozumiem - bo osobie, ktora zna podstawowe, powtarzam podstawowe zasady ekonomiczne, trudno jest zniesc takie bzdury, ktore pisza wymienione tu indywidua,

smieszne bylo tez naciskanie przez bola na podanie prognozy kursu akcji Polnej, mysle, ze kazdy sam sobie powinien odpowiedziec na pytanie jaki on widzi kurs, bolo wielokrotnie podawal przyszle kursy i ani razu jeszcze sie nie sprawdzilo, wiec chyba nie o to chodzi, ja majac akcje Polnej, caly czas licze, ze na tym zarobie, tak jak wielokrotnie pisalem - licze, ze drugie polrocze 2010 bedzie lepsze operacyjnie i tyle
oczywiscie oprocz tego, posiadane przez mnie akcje polnej to "perelka" i mandat do zabierania glosu na forum

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.