Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -25,00%
Dnia 2022-09-05 o godz. 11:23 ~dobre napisał(a):
> wsiuk od wyngla zaliczyl -20 w 5 dni i od razu cisza,taka sytuacja

A co im będę pisał,widzą jaka jest tam ta sytuacja....przejściowa... Blondwłosa jest o 20% atrakcyjniejsza.Tak trzeba na to patrzeć.Poza tym byłem tak zajęty pakowaniem do worów za to co zdjąłem z Biomeda że nie było czasu tu wejść żeby uświadamiać Dyziów marzycieli po raz nie wiem który...Takiej okazji się nie puszcza...A zatwardziały wisielec który kupił po 1,8 woli ciąć żyły ze zgryzoty niż wziąć kasę która mu jeszcze została i kupić po mega promocyjnej cenie Jastrzębską,która czystego zysku pokazała 2,3 MILIARDA w 2-gim Q!!!.Rozumiecie Dyzie?

Powtórzę słownie : DWA MILIARDY 300 MILIONÓW za 1-en Q !!!

Poprzedni prawie 2 mld.Spółki które tyle zarabiają chodzą po 30 mld...Trzeba was dalej przekonywać?Widać wyraźnie że trzeba,bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że tam jest do wzięcia 6-cio krotność.Ta koniunktura utrzyma się przynajmniej 10 lat.Dlaczego?Już wam mówię...oceńcie to jak chcecie...im głupszy Dyzio tym zrobi to bardziej krytycznie,bo bardziej mu będzie wstyd że wdepnął w stolec oddany przez tego groteskowego prezesa...a więcej tego stolca już przygotował i robi się nerwowy,bo poprzednia gotówka którą zabrał poprzedniej fali radosnych inwestorów już przejedzona...Myślę jednak że żaden Dyzio się nie odezwie z powyższego wstydliwego powodu...A niech wiszą...Ciekawe jakie miny będą mieli jak to nieszczęście będzie prawie 3-krotnie większe przy 0,12?Może nie dożyją i będą już trupami?JSW będzie wtedy po 300.
A więc dlaczego się utrzyma ta koniunktura na koksowy?...Powody są dwa.Globalne mega ssanie na stal karoseryjną dla fabryk Tesli a jest ich już 17-cie i mają do wyprodukowania 100-tki milionów aut z najlepszymi bateriami na świecie.Niemcy nie będą liczącą się konkurencją z racji tych baterii co będzie widoczne po kilku latach używania.Drugi to wymiana infrastruktury w USA warta ponad trylion $.Jeszcze jakieś pytania?Nie widzę...Żaden tępy Dyzio nie będzie o nic pytał...On woli powisieć...Powiem wam na "Do widzenia" że jak już przestanę klepać Jastrzębską po zgrabnej pupie oddając po 300 to tu wpadnę,kupię za jakiś niewielki procent kapitału softa po 12 gr a potem też puszczę po 0,6 robiąc znowu 6-krotność.Czego chcieć więcej...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 0,00% 0,22 2025-11-14 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.