Dnia 2022-01-31 o godz. 05:27 ~LegginsBistoZwis napisał(a):
> Wsiok od wyngla is back, pod raporcik chcesz coś ugrać? Hę? buahahahhahahahahahahah
"Ugrać pod raporcik"?Przecież nie mam akcji.Nieczytaty jesteś czy leniwy?Raporcik?Jaki raporcik?Przecież tu nie podają raportów tylko fantazje oszusta/drukarza uiszczającego opłaty zatwierdzającym jeśli ma być tłuściejszy żeby wzbudzić nadzieje (kolejne są chude żeby się wyrównało).A Ty wciąż masz swoje oczekiwania z krakusem i Maksiem?A więc kolejny zawód was czeka i kolejna porcja rozchwianych emocji będzie z ciebie wypływać na forum...na szczęście mama pogodziła się już z tym że "wydoroślałeś" za wcześnie (choć widać jeszcze mleko pod nosem) i łagodzisz te emocje pod budką z piwem więc może da się z tobą jakoś tu wytrzymać...Ale ja nie jestem back,mam zamiar zaglądać tu nie częściej niż co 3 mieś.więc pewnie przeoczę twoją rosnącą frustrację po tym raporcie po którym tyle sobie obiecujesz.
I było się odzywać Ksysiu?Nie było lepiej zejść z haka i kupić JSW jak była po 30 poprzednio?Niedawno znowu tam prawie była a ty wolałeś wierzyć manipulantowi Pudlowi...Pieniędzy jeszcze może nie straciłeś,ale oglądanie długo dużej wirtualnej straty powoduje że tracisz zdrowie.Bierzesz to też pod uwagę?No tak..."każdy sam podejmuje swoje decyzje bo to jego pieniądze",ale czy nie warto czasami posłuchać sensownej rady?Zastanów się Ksysiu czy twoje podejście do giełdy jest na pewno słuszne i czy nie wymaga gruntownej korekty...Nie mówiąc już o podwórkowym stylu wpisów a to też część uczestnictwa w giełdzie.Pokaż klasę,popraw się,przecież jesteś ,jak twierdzisz, wykształcony...Pokaż,zatrzymam się może jeszcze tu i popatrzę na ciebie.
P.S.Przeczytałeś?Nie za mądre to na ciebie?Pokaż że nie,napisz coś wnoszącego zamiast zaczepiać Stewa bez końca.