Dnia 2021-09-06 o godz. 05:53 ~Ta napisał(a):
> Wsioku od wyngla ja decyduje kiedy i za ile składam zlecenia
> > Ty mozes o 1 w nocy w niedziele wyć o cudze
> > Jesteś jeszxze bardzo biedny bo mozesz mieć 1 spółkę na raz
> > I jeszxze jest to bankrut od komuchow
Wcześnie wstałeś dzisiaj,ten hak wciąż nie daje Ci spać,ale dobrze że nie 2-giej albo 3-ciej...Warto się wyspać...
Tak,Ty decydujesz o zleceniach i tak właśnie zdecydujesz.Silny charakter jeszcze nie puszcza ale rozum się już buntuje...Dzisiaj z rana poustawiałem zlecenia i miałem dzisiaj wyjazd,ale to wołanie wsioków o 13 30 widziałem.Że niby JSW mi uciekła i za kapitał ze sprzedanych 3-ch spółek(270k),"softowe"(67,5k) i oczywiście 904k z mniejszego wora już nie kupię JSW bo jest pod 50?(wielkiego wora jednak nie ruszałem i opłaciło się).I że teraz w desperacji się nałykam softa i będę naganiał na wzrost tej padliny?Bo nie rozumiem...Może żebym podbił kurs a Ty żebyś mógł zacząć myśleć o zejściu z haka?(taki zakup PKC mógłby skosić wszystko do 2 jeśli nie stoja ukryte).A może Kierul byłby szybszy i sypnąłby swoim?Jeszcze ma przecież,bo nie zdążył przy drugim wysypie.To tak czysto hipotetycznie ...Na to liczyłeś?Kupię blondwłosą - do środy jeszcze daleko - korekta po takiej windzie musi być,to jasne i tam będzie kiblowanie z miesiąc nawet przy tej cenie węgla (a jest już najlepszy węgiel po stronie chińskiej 450$ ale australijski tylko 234$).Po podbitce z 15 na 30 tak właśnie było.100% wybicia i 100% zjazdu.Widać to na wykresie...Może tak być,np.z 60 na 30,ale mi wystarczy 38.
Natomiast Ty masz kłopot z gatunku "jak zejść z haka"...Macie zdrowie szamotać się tak długo...Bo co?Bo jakiś budynek stawiają?
I Kierul oszust ma być headhunterem i łapać najlepszych inżynierów którzy mają wymyślać supertechnologie?Wy w to wierzycie tak na poważnie?Przecież za 5 lat ten CBR będzie adaptowany pod zwykły budynek z mieszkaniami a po sofcie nie będzie śladu...Jeszcze raz powiem : zejdźcie z tych haków i obłoków.Dyzio marzyciel był tylko fikcyjną postacią z wierszyka Tuwima i takąż fikcją jest też soft generując pomysłodawcom całkiem realne miliony.Pozdrawiam.