Dnia 2021-09-04 o godz. 03:16 ~Ta napisał(a):
> Oczywiście ze jsw z komuchami jest bankrutem
> > Wyngiel i przyszłość :) wsiok od łopaty może ja widzi a żebrze o sbe
Nie może być...naprawdę wstałeś dla mnie w nocy żeby mi dokuczyć że jestem wsiokiem od łopaty?Naprawdę?To wszystko dla mnie?Pochlebiasz mi! Natomiast muszę Cię zmartwić,bo znowu rozmijasz się z faktami (tak jak z tym że soft to nie padlina)
i powiedzieć Ci że łopaty nigdy w rękach nie miałem...Wsiokiem też nie jestem tylko mieszkam na wsi i bez żalu opuściłem miejski beton na rzecz domu wśród zieleni ale o tym już chyba pisałem.Położenia tej działki nie zamieniłbym na żadne inne nawet w najlepszej miejskiej dzielnicy gdzie wszystko jest na kupie prawie jak w deweloperce...10 min mam do 5-ciu dużych miast...czego chcieć więcej?
A jeszcze o tym Twoim wpajaniu ciemnemu akcjonariatowi (kumaty już dawno sprzedał) że soft to perła...Co ci ludzie Ci zrobili że ich tak mamisz tymi obietnicami z konsekwencją godną lepszej sprawy?Potrzebujesz towarzystwa na haku?Zrujnowałeś swój portfel to oszczędź przynajmniej ich.
Co do JSW to sporo artykułów negatywnych się wysypało po tym jak ceny koksowego wystrzeliły na historyczne maksima he he...W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanych 20k po 45,7 (90 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie.Wygląda to tak obiecująco że chyba wypuszczę też wszystko z drugiego wora zaraz po 9 w poniedziałek a tam jest dwa razy tyle...Nigdy tego nie robię ale chciwość tym razem nie daje mi spokoju bo na takie okazje czeka się latami.
A Ty co,będziesz musiał dzisiaj odespać to Stew przejmie forum?Ja tylko z doskoku ale Jego podziwiam że ma cierpliwość tu siedzieć z Wami i tłumaczyć gdzie leży prawda (zresztą też chyba nie codziennie).Natomiast widzę że jest ponad tym i z docinków sobie nic nie robi wiedząc że kupując po 0,3 może zarobić nawet 100%.Dobranoc.