To ja z małym sprostowaniem fragmentu powyższego tekstu,
jest :
."W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanego 20k JSW po 45,7 (90 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie"
ma być:
"W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanego 20k JSW po 45,7 (900 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie"
Zero się zawieruszyło...
Nie wiem po co to piszę i czy ktoś to przeczyta bo to forum właściwie przestało działać,ale jakby ktoś czytał to przy tej okazji chciałbym wszystkich zaprosić oczywiście na JSW.Ja w poniedziałek zlikwiduję zaangażowanie na trzech innych spółkach i wszystko ładuję do trzeciego wora w MBanku tym razem.Mam tam już środki przeznaczone na zakup softa po 0,3 zamienione na JSW...Tylko uważajcie bo zanosi się na dłuższą korektę zasięg 40.Do końca roku tam będzie 80.Tak uważam.Ta Ciebie nie przekonam to wiem.Wy Go nie słuchajcie bo zaślepiony jest stratą na sofcie.Żywię nadzieję że jak zdubluję "softowe" na JSW za 4-ry mieś.(będzie wtedy 67,5 razy 2) to Gruby skończy to upychanie i ustawi wreszcie te 0,3...
Jeśli ktoś przeczyta i się zdecyduje przejść z softa na JSW to dajcie znać - prawdziwe zarabianie nie boli.Ceny koksowego powyżej Himalajów po stronie Chińskiej już 441$/t.Zapraszam.