Dnia 2021-09-07 o godz. 05:14 ~Ta napisał(a):
> Hahaha bredź bredź
> > Ważne ze żebrzesz o sbe
I co tu na sofcie...to co zwykle - mega handel między 0,5 a 0,51?To nie to co na JSW...nawet forum jej Bankier nie przydzielił...he he...A co tam u Dyziów marzycieli w chmurach zawieszonych na hakach Kao Maksiu i Ksysiu z naczelnym Dyziem Ta/aaa?Scierwojady uśredniacze podtrzymują kurs na 0,5 myśląc sobie pewnie że poprawiają swoją sytuację a karmiąc się padliną brną pogrążając się w czarnej rozpaczy jeszcze tego nie kumając,bo mając więcej bezwartościowego aktywa w rzeczywistości ją pogarszają,to jasne.Chyba nie trzeba przypominać że sypiący prezes w świetle prawa sobie kradnie zamieniając produkt swojej domowej drukarki na gotówkę inwestujących.Zrobił to dwukrotnie.Raz znienacka bez zapowiedzi...(jeszcze tego wpuścił a zobaczcie gdzie jest kurs i jak w takim razie będzie wyglądał po wypuszczeniu).Ba! Zapewniał że tego nie zrobi! Więc jaki problem wyjść z kolejną emisją np.za 2 lata?Zawsze może powiedzieć "że nie zapewniał że zrezygnuje prawa do emisji"...
A czy Dyzie i im podobni aż tak się zafiksowali na swojej stracie że w tym otępieniu nie widzą że zarabianie,jak już wielokrotnie szacowałem,będzie możliwe między 0,3 a 0,6?Oczywiście jeśli Kierul nie zrobi emisji...Oni po prostu darzą go zaufaniem po tym wszystkim co ten człowiek zrobił bo budzi zaufanie swoim wyglądem,intelektem,pewnością siebie i wreszcie uczciwością...Tak?Ja tego nie widzę bo nie założyłem sobie różowych okularów kupując softa po 2 zł.Zobaczcie (mówię do tych którzy czekają tu na wycenę adekwatną do prawdziwej wartości) jak noszenie grubych ubrań zakrzywia obraz rzeczywistości.
Jestem całkowicie pewien że budowla którą wznoszą tylko w najlepszym razie skończy jako blok z mieszkaniami dla ubogich bo najgorszym razie jako szalet miejski a z racji kubatury urządzą tam może jakieś prysznice...
Nie podpierajcie tyczkami tego kursu,bo to i tak nic nie da - druk Kierula w końcu trafi na rynek.Chyba że ktoś liczy na to że to nigdy nie nastąpi,ale niby na jakiej podstawie?Przecież to nieuniknione jak to że jutro znowu wzejdzie słońce,ale kto wie jaka nadzieja się tli w zdziecinniałych umysłach wisielców i marzycieli...Pozdrawiam łącząc wyrazy współczucia życząc odzyskania sprawności w trzeźwej ocenie błędów w swoich inwestycjach.