Dnia 2021-10-12 o godz. 23:48 ~Biały napisał(a):
> Od początku roku trolowaliscie że nikt nie odda akcji poniżej 40gr.
> > A teraz można brać z prawej ile się chce.
> >
> > Stąd nie wyciągaj kolego zbyt pochopnych wniosków po dwóch sesjach z akcjami z emisji F.
> >
> > Właściwe spadki jeszcze się nie zaczęły.
> > Cierpliwość - najważniejszą cnotą inwestora, a wam jej brakuje.
> >
> > Tak samo jak macie kłopoty z analizą wysokości kapitalizacji.
Dokładnie...Te same teksty wklejali ciesząc się że 0,47-0,5 obronione.I proszę : 0 ,37 a oni dalej się cieszą bo lekko odbiło przed dalszym zjazdem...Maksie,Ksysie i Kaosie...Chcą mi sprzedawać milion papiera po 0,12 (mają tyle jak kupowali po 2?) to niech się dalej cieszą.W tym dołku poleży 2 lata (może dłużej) i w końcu oddadzą...Prawdopodobnie softblue wtedy zbankrutuje i moje nędzne 180k (w całości zarobione na JSW - łatwo przyszło łatwo poszło) zamieni się w g...bo trochę już będę łykał po 0,3.Natomiast jeśli soft okaże się "czarnym łabędziem" to wyjdę po 0,6 i na duży plus - zgarnę 500%.To prawie bańka! Piszę to bo źle Wam nie życzę bo już Was trochę znam a wiem że i tak nazbieram.
Nic...starczy tego,trzeba iść skłonić głowę bo jutro monitoring pozostałych spółek które podejrzewam o to że są "czarnymi łabędziemi".Czekam jeszcze na HUBTECH 0,5,SFD 1,2 ,Medapp 0,6 i 4MASS 0,1 choć tam nie mam czasu już nic pisać,bo jest jeszcze kilka innych które już posiadam.
P.S.Widzieliście dzisiaj akcję na JSW? 60 przebite! Zapraszam.