Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,31 zł , zmiana od tamtej pory: -24,64%
Dnia 2022-01-31 o godz. 11:19 ~Stew napisał(a):
> @steve2 - jestem podobnego zdania... chwilowo byłem na JSW... może nie jestem tam mocno zaangażowany w temat, ale przyjmuję uzasadnienia i będę się skracał na innych inwestycjach by trochę kupić...
>
> Co do tego pudlowego shitu... to już jakaś sekta została wierząca w bajdy pudla i naganiająca na naiwnego łosia...

Jużci Stewie że to może być sekta,na dodatek ponadprzeciętnie sfanatyzowana.Witam Cię po przerwie,co słychać,jak Ci się wiedzie w inwestycjach na tej skąpanej w bessie GPW?Ci tutaj myślą że jak będą maniakalnie naganiać w zacietrzewieniu to rynek nabierze z tego tylko powodu zaufania do padliny wartej 12 gr...a oni zejdą z haków.Lub,jeśli służą Kierulowi,którego łapki swędzą żeby oddać nie pierwszy i nie ostatni druk naiwnym,że uda im się podnieść kurs znów za pomocą naiwnych... Są w błędzie.Natomiast są tu też zapewne w dużej liczbie osoby które nie chcą się pogodzić ze stratą.Ja ich rozumiem,ale pójście w tak skrajną zatwardziałość i odbieranie sobie w ten sposób możliwości odrobienia straty jest pospolitą głupotą.Ja myślę że w końcu i oni zrozumieją że budowa budynku wcale nie musi oznaczać że będzie służył jako CBR zważywszy na piramidalne oszustwa jakie odstawia tu Kierul np.z tandetą zwaną Covidwatchem czy kolejnymi emisjami (również tymi kompletnie nie zapowiadanymi).Pozdrawiam Cię.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 3,04% 0,24 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.