Dnia 2021-06-17 o godz. 15:41 ~Luk napisał(a):
> No to wybrałeś sobie idealny chwilowy dołek z kilku miesiecy po ktorym były spore wzrosty, ile razy sie takie cos trafi…
> >
> > Byłbym mile zaskoczony gdyby LVC wzrósł o 30-40% do jesieni (tak jak przewidujesz dla kernela), ale „kosmetycznymi” wzrostami (np ok 20%) tez nie wzgardzę.
co do kernela dołek był wybrany po lejacą sie krew że ruskie wiejda na ukrainę, od paru dni artykuły w necie że koncetracja wojsk przy granicy czołgi jadą itp , odrobiona lekcja- własne poglądy + wywiady na yt skrzypczaka leszka sykulskiegi i innych dały mi niemal pewność , że żadnej inwazji nie bedzie na teraz oczywiście i na to ustawiłem worek potem wór i w ciagu 3 sesji pakowałem papier w okolicach 48- 49 można? można , lvc po 31 z hakiem w dołku paniki też ładnie zebrałem , staram sie kupować jak jest tanio a nie jak drogo , jak drogo to oddaję choć zdaję sobie sprawe że może być drożej , ale ja kalkuluje ryzyko do zysku, wy ślepo trzymacie , Dlaczego odstąpili od danych przychodów ciekawe co? oczywiście zawsze to jakoś uzasadnią .
co do 20 % na lvc co daje okolice 145 może tam dojść jako odłożenie podwójnego dołka od 115 , i wybicie 130 tylko do tego musi być świetny raport lub inne info w co nie wierzę , mnie ten model biznesowy i jego wycena nie przekonuje , póki co wydaje sie że wzrosty sa pod mocnego dolara , ale jak wiadomo nigdy nie trafiam . Nie jestem psem ogrodnika niech wam rośnie /