Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,39 zł , zmiana od tamtej pory: -57,88%

Re: wyniki Daty a Actionu

aleś mnie rozbawił od rana... ;)
zmień leki lub lekarza ;)
boryszew od dawna kosztuje więcej niż data - nie umiesz sobie sprawdzić? ;)

a jak wskażesz mi, że gdziekolwiek naganiałem na action, to przestanę tu pisać lub zacznę pisać o dacie, co tylko zechcesz,
więc nie kompromituj się zmyśleniami...

a twoja data miała kosztować 5, potem 6, potem 7, a nawet chyba i do 8 zeta dochodziłeś
popiskiwałeś miesiącami, kiedy zobaczysz 3,16
a jak zobaczyłeś niżej, a potem 2,9x
to podkuliłeś ogonek i schowałeś sie w norce, by nie narażać sie na mój śmiech

teraz też naganiałeś niedawno i już witałęś się z gąską powyzej 3,80
i co?
i znów uśredniasz, a dywidendą będziesz nadrabiał to, co straciłeś nie sprzedając na ostatniej górce,
znafffco, co skupu od scalania odróżnic nie umiesz i błągasz innych na forach, by ci wyjaśnili, boś taki mało kumaty,
że odpowiedzi wujka googla pojąć nie możesz...

ale najlepsze jest to, że nawet mar cię wdeptywał w glebę śmiechem na mci...
jak tam twoje mci?
tam też zarabiasz? i czekasz na dywidendę?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.