Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,99 zł , zmiana od tamtej pory: -10,68%

Re: Tąpnięcie na 6.

Ach tak... No to zabrzmiało wiarygodnie.Czyli kaczor to taki mały wiejski oszust podobny do kartofla? Kradnie w aksamitnych rękawiczkach o kreuje się na wielkiego patriotę? Tych faktów nie znałem, trochę zaskakujące... Czyli ma pożyczki z Moskwy i przez te 8 lat tak rozwinął Polskę? Po co to Putin zrobił? Żeby go uwiarygodnić? Kosztowna operacja podczas gdy w Rosji na prowincji bieda aż piszczy. Może to taka długa gra Putina, może po prostu dalekosiężna strategia.Ale skoro tak, to dlaczego Twoje środowisko (podejrzewane o antypolskość) o tym tak głośno gada? Rozumiem że żeby uwiarygodnić go bardziej. Walić w swojego żebym nikomu nie przyszło do głowy kim jest? Wszyscy muszą "chronić" miśka żeby miał swobodę ruchów co jest niezbędne żeby wykonał to do czego jest przeznaczony. Drugi kaczor też pewnie żyw i zdrowy człapie pewnie po jakiejś wyspie opalając beztrosko krągły brzuch a cały Smoleńsk to jedna wielka mistyfikacja bo duplikat samolotu lądował pusty na zdalnym sterowaniu... To może mieć sens.
Jeszcze te puzzle nie pasują mi tak do końca, ale zachwiałeś moją... wiarą w kaczora.

I znów za dużo o najnowszej historii ale ona jest in the making i dotyczy nas bezpośrednio. Trudno tego uniknąć. Ale my tu gadu-gadu a Lubawa na wybiciu? Coś tam wczoraj pod koniec obiecywałeś, ale sesja się jeszcze nie skończyła więc kto wie. Na razie ósemka z przodu nie może się odczepić. Odwrócona szóstka miga tylko od czasu do czasu a Piotr wczoraj zachęcił mnie do włożenia pasownego ubrania sugerując że będzie mi do twarzy. Niezbyt mu wierzę. Dziękuję postoję, poczekam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUBAWA -0,83% 9,01 2026-02-16 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.