No jak piszesz w czasie przeszłym że "podbitek było tyle ile trzeba" czy to niby znaczy że będą następne, dalsze? Czy to już taka maniera żeby we wszystkim zaklinać rzeczywistość, nawet w tym co się napisało 5 minut temu?
Chodził do sowieckiej ambasady? tak mówił Cenckiewiczowi? Może musiał udawać że się jeszcze nie zerwał z paska żeby mógł rozwijać PC. Nie wiem nawet czy to prawda, nie widziałem tego wywiadu, ale wiem że to jest człowiek uczciwy i patriota. Podejrzewam go też że jest agentem amerykańskim. Ale to jest dobra wiadomość bo z Ameryką mamy tożsame interesy t.j. zablokowanie powstania państwa od Lizbony do Władywostoku. Wiele razy to już pisałem: uważam że to jest dobry projekt z elektrownią słoneczną na Saharze, surowcami na Syberii i z 1,5 miliarda ludzi.Ale... Niemcy i Rosjanie chcą nas wdeptać w ziemię i w ten sposób chcą zbudować to państwo a przecież mamy za sobą Amerykę i Chiny które też nie życzą sobie supermocarstwa w Eurazji. Czy nie mogliby nam wypłacić tych reparacji, udobruchać jakoś, pokazać że traktują nas po partnersku zamiast jak g...o? Zamiast tego wyłazi im uszami pycha i buta a to się Temu na górze nie podoba dlatego zawsze na końcu przegrywają. Mówię o tych dużych rozgrywkach. Jakieś tam małe wojenki z Austriakami wygrywali... Ale tak poza tym w końcu zawsze zaplątywali się we własne nogi...
"Bezrobocie wina UE". A to jak był drugi PiS byliśmy poza Unią?
Ruspublika"? Też ciekawe...
No to patrzymy na notowania. Dalej 8 na przedzie? Tąpnie. Mówię Ci że tąpnie.