Analityk podpuszcza i myśli po swojemu.
Każdy z nas tez myśli po swojemu.
Grunt żeby każdy z nas był zadowolony z tego jak zarabia i wyciągał wnioski ze swych porażek.
Analityk woli zarobić mniej ale pewnie. Tylko POZ to nie Orlen i tu nie ma dużych obrotow … dziś kurs 4,20 jutro bardzo szybko może być 4,50 a przy zwiększeniu obrotow momentalnie może skoczyć do 4,7 lub 5,0 i wtedy co? Wchodzisz na potwierdzeniu zwyżki i większych obrotach ale nie uzyskujesz tych 10-15%
Bardzo fajnie jest opisywać opory, linie itp ale przy takim podejściu na takiego typu akcji jakim jest POZ może Cię wiele ominąć.
Tak naprawę to każdy gra po swojemu :) ty podpuszczasz a inni się denerwują…
Tez niepotrzebnie stosujesz opisy potęgujące rozdrażnienie (popaprane gacie) - domyślam się ze sprawdzasz nastawienie akcjonariatu :)
Nie ukrywam ze lubię poczytać co piszesz, podobnie jak lubiłem jak pisał combo i jeszcze jeden koleś który się obraził i już go nie ma.
Warto brać pod uwagę różne aspekty i podejścia do sprawy, ale końcowa decyzja należy do każdego z nas.
I tu przytyk: Ty tez jesteś ulica, wiec po co stosować takie określenia które maja w tym momencie negatywny wydźwięk?
Nie podoba mi się podejście ludzi typy b291 i tu mamy znak = widze ze mocno go punktujesz, co mnie nie ukrywam cieszy :)
Drago, a ty się tak nie denerwuj. Rób po swojemu, bo tylko wtedy będziesz odpowiadał za siebie - nie wtedy jak zrobisz tak jak zasugerowali Ci inni.
Tyle polemiki do postu Analityka