Ty masz coś wspólnego z romusiem on do prokuratury oddaje zamawiających a ty komentujących. Zobacz raport za pierwszy kwartał jak kosmicznie wzrosły koszty zarządu. Odnośnie Romka to w naszym systemie prawnym obowiązuje ciągłość władzy, jak ocenił spółkę przed wejściem do zarządu. To za jego zarządu wyszedł Poznań Finlandia, Orlen, tauron i zapewne wiele się jeszcze pokaże. Nie mam nic przeciwko zarządowi, ale dość tego płaczu - to ja powinienem płakać bo wtopiłem na bazie jego kłamliwych raportów - może choć jeden komunikat niech będzie pozytywny i sprawa korzystnie zamknięta dla elby. Ty i on piszecie bzdury o ugodach, wygranych sprawach , umowach bankowych i portfelu zamówień. Żadnych ugód nie ma, sprawy sadowe to nie romus pozwał tylko romusia pozywają i wygrywają - Finlandia - umowa bankowa, czyli zamrożenie windykacji i utrzymanie kredytów na poziomie restrukturyzacji bankowej nie windykacji. Zamówienia, w tym roku nie zaraportował nic prócz Bukowna 30 mln i kilku pomniejszych na które i tak nie ma na zabezpieczenia. Natomiast jest ryzyko ze wyleci z kilku - Turów, Opole, Fortum - jeżeli nie ruszy z robota. Wtopiłem kasę i dla mnie to jest ważne, ale ciagle mam nadzieje ze może coś odzyskam, ale by tak się stało to tacy jak ty musza przestać plesc bzdury, a twój romuś zabrać do roboty a nie płakać . Nie za donosy, pozwy, i listy do polityków spółka a pośrednio ja i inni akcjonariusze płacimy.