Proszę, proszę. No nie wierzę w to co czytam. Koleś który jeszcze 2 tyg. temu skamlał i pytał kiedy wychodzę, koleś który od samego początku łaził i lajkował moje pomysły na te spółkę, koleś który pojęcia nie ma ani o fundamentach ani o technice, koleś który jest zwykłym prostakiem a któremu zawsze dobrze źyczylem i ostrzegalem nie raz, koleś który jechał po izdku gdy ten się mnie czepiał - ten sam koleś teraz wyżywa się na mnie bo kurs idzie nie w te stronę co trzeba. Wiesz co, szkoda mi Cię. Serio, adasiu od frezarki, bo chyba tak cię tu nazywają, prawda? Miałem dla Ciebie znacznie więcej szacunku ZAWSZE niż 90 proc. użytkownikow tego forum, szkoda że pamięć masz krótką. Ps. Co do kursu dwucyfrowego, który mi wypominasz to zdania nie zmienilem. Zawsze pisałem że jeśli gra się bardzo dobrze sprzeda, to za 2 lata możemy być po 3 premierach. Jaka będzie sprzedaż tego nie wiem, ale wiem jedno. Ja przeżyje stratę na varsav, najwyzej wpuszcze to w koszty żeby podatku nie płacić i tyle. Zarabiam gdzie indziej. Być może myliłem się co do tej spółki, niewykluczone. Nie można mieć samych sukcesów na giełdzie, to niewykonalne zwyczajnie jest. Póki co nie ma wynikow sprzedazy ani raportu, więc zamilknij znafco w tej kwestii. Dla Ciebie natomiast, obecny kurs to widzę jest dramat który poważnie ryje ci psyche. Więc skończ zaśmiecać to miejsce najpierw swoimi podnietami a teraz swoimi lękami. Ps2. Chciałbym żeby ta konsolidacja trwała jak najdłużej, żeby odleszczyc akcjonariat. Zmęczyć go, zniechęcić i zabrać kasę. Tak żeby odechciało mu się pier.olić na forach.