• Re: bankrut komuchów Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 15:15 ~aaa napisał(a):
    > widze bankruta komuchów :))

Oj to omamy Cię męczą...znowu się o Ciebie martwię...ale już nie pęknę.Poniżej 0,3 padliny nie łyknę.
  • Re: bankrut komuchów Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    lubisz łykac to łykaj :)) poniżej 0,3 zgadza się nie łykniesz bo nie będzie ale ważne że żebrzesz o cudze
  • Tak po 0,3 Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 15:22 ~aaa napisał(a):
    > lubisz łykac to łykaj :)) poniżej 0,3 zgadza się nie łykniesz bo nie będzie ale ważne że żebrzesz o cudze

Cholerny nagłówek trzeba zmienić..."bankrut komuchów" też mi coś...naprawdę mocno od rzeczy...
    Ba, "nie łyknę"...nie dotknę,i to nie palcami a kijem...kijem tego nie dotknę...
  • Bankrut od komuchow Autor: ~Ta [37.47.30.*]
    Masz żebrać o akcje sbe
    Łykaj sobie co chcesz
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 16:03 ~Ta napisał(a):
    > Masz żebrać o akcje sbe
    > > Łykaj sobie co chcesz

No bo przecież niepodobna żeby ci ludzie tak długo tu wisieli na takich wysokich hakach...Toż wszyscy się powywieszają...pewnie nie jeden się już targnął.Już żaden z nich nie pisze,już nawet nie odreagowują frustracji...Są na etapie zobojętnienia a to jest podobno ten przedostatni.Nikomu źle nie życzę,ale trzeba zrozumieć że Kierul napchał kabzy i nie odda a przy najbliższej okazji zamieni następny papier wypłukany z powietrza na gotówkę.Recydywista zostanie recydywistą.Już nigdy nie wyleczy się z tej choroby.Kto ukradł raz i uszło mu na sucho zrobi drugi a ten jest już po drugim razie...czy ktoś ma jakieś wątpliwości czy tu da się zarabiać wyżej niż przedział 0,3 - 0,6?Zejdźcie z tych haków i z tych obłoków,nie bądźcie Dyziami marzycielami.Strach z ciarkami na plecach powstrzymuje rynek od zakupów.
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: ~Ta [37.47.30.*]
    Ale żebrać o cudze się nie powstrzymuj :)
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: ~TepicielTrollaTa [95.41.239.*]
    trollu Ta takiego wzrostu jak na JSW pudle nawet lacznie na 2 smieciach nie dadza rady chodzbys sie z.sral na tym forum buhahaha
    Dnia 2021-09-04 o godz. 03:16 ~Ta napisał(a):
    > Oczywiście ze jsw z komuchami jest bankrutem
    > > Wyngiel i przyszłość :) wsiok od łopaty może ja widzi a żebrze o sbe

Nie może być...naprawdę wstałeś dla mnie w nocy żeby mi dokuczyć że jestem wsiokiem od łopaty?Naprawdę?To wszystko dla mnie?Pochlebiasz mi! Natomiast muszę Cię zmartwić,bo znowu rozmijasz się z faktami (tak jak z tym że soft to nie padlina)
    i powiedzieć Ci że łopaty nigdy w rękach nie miałem...Wsiokiem też nie jestem tylko mieszkam na wsi i bez żalu opuściłem miejski beton na rzecz domu wśród zieleni ale o tym już chyba pisałem.Położenia tej działki nie zamieniłbym na żadne inne nawet w najlepszej miejskiej dzielnicy gdzie wszystko jest na kupie prawie jak w deweloperce...10 min mam do 5-ciu dużych miast...czego chcieć więcej?

A jeszcze o tym Twoim wpajaniu ciemnemu akcjonariatowi (kumaty już dawno sprzedał) że soft to perła...Co ci ludzie Ci zrobili że ich tak mamisz tymi obietnicami z konsekwencją godną lepszej sprawy?Potrzebujesz towarzystwa na haku?Zrujnowałeś swój portfel to oszczędź przynajmniej ich.

Co do JSW to sporo artykułów negatywnych się wysypało po tym jak ceny koksowego wystrzeliły na historyczne maksima he he...W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanych 20k po 45,7 (90 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie.Wygląda to tak obiecująco że chyba wypuszczę też wszystko z drugiego wora zaraz po 9 w poniedziałek a tam jest dwa razy tyle...Nigdy tego nie robię ale chciwość tym razem nie daje mi spokoju bo na takie okazje czeka się latami.

A Ty co,będziesz musiał dzisiaj odespać to Stew przejmie forum?Ja tylko z doskoku ale Jego podziwiam że ma cierpliwość tu siedzieć z Wami i tłumaczyć gdzie leży prawda (zresztą też chyba nie codziennie).Natomiast widzę że jest ponad tym i z docinków sobie nic nie robi wiedząc że kupując po 0,3 może zarobić nawet 100%.Dobranoc.

To ja z małym sprostowaniem fragmentu powyższego tekstu,

jest :

."W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanego 20k JSW po 45,7 (90 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie" 

ma być:

"W sam raz żebym mógł kupić za grosz ze sprzedanego 20k JSW po 45,7 (900 kloca) po 40 a może nawet po 38 po korekcie"

Zero się zawieruszyło...

Nie wiem po co to piszę i czy ktoś to przeczyta bo to forum właściwie przestało działać,ale jakby ktoś czytał to przy tej okazji chciałbym wszystkich zaprosić oczywiście na JSW.Ja w poniedziałek zlikwiduję zaangażowanie na trzech innych spółkach i wszystko ładuję do trzeciego wora w MBanku tym razem.Mam tam już środki przeznaczone na zakup softa po 0,3 zamienione na JSW...Tylko uważajcie bo zanosi się na dłuższą korektę zasięg 40.Do końca roku tam będzie 80.Tak uważam.Ta Ciebie nie przekonam to wiem.Wy Go nie słuchajcie bo zaślepiony jest stratą na sofcie.Żywię nadzieję że jak zdubluję "softowe" na JSW za 4-ry mieś.(będzie wtedy 67,5 razy 2) to Gruby skończy to upychanie i ustawi wreszcie te 0,3...
    Jeśli ktoś przeczyta i się zdecyduje przejść z softa na JSW to dajcie znać - prawdziwe zarabianie nie boli.Ceny koksowego powyżej Himalajów po stronie Chińskiej już 441$/t.Zapraszam.

Żebrzesz e coraz większej desperacji :)) czyżby wyngiel od bankruta z komuchami na pokładzie był be ?
    Może kiedyś sponsorze komuchów zarobisz i zrozumiesz ze można mieć więcej niż 1 spółkę na raz
    A tymczasem wyj o cudzego sofcika
    Dnia 2021-09-04 o godz. 23:02 ~Ta napisał(a):
    > Może kiedyś sponsorze komuchów zarobisz i zrozumiesz ze można mieć więcej niż 1 spółkę na raz
    > > A tymczasem wyj o cudzego sofcika

Tak,teraz będę miał jedną...A Ty co myślisz,korekta na JSW czy up?Korekta na 10,bankrut komuszy nic nie wart??Tak myślałem...Nie udało Ci się przekonywanie na forum JSW, mieli odmienną opinię...A tak na poważnie : co obstawiasz?Syn chciałby zmienić auto a wie że gotowej forsy ode mnie nie dostanie.Żona w piątek postawiła na 2% up i prawie jej się udało,może i Tobie coś się uda.Uśrednię to z obstawką dwóch kumpli swoją -5%
    Wsioku lubisz bredzisz i żebrać o sbe
    Dnia 2021-09-05 o godz. 01:52 ~Ta napisał(a):
    > Wsioku lubisz bredzisz i żebrać o sbe

Tłumaczyłem Ci że nie jestem wsiokiem.Nic nie trafia?Co do bredzenia,to posłuchaj tego : w środę wezmę po 38 za 270k po sprzedaży 3-ch spółek a za dwa tygodnie oddam po 50.Pocieszaj się że to jest bredzenie a gadka o tym że padlina nie śmierdzi jest "do rzeczy".Jak ja będę zarabiał Ty będziesz robił to zwykle : marzył z Krzysiem,Maksiem i Kao o zejściu z haka...I tak przez rok a potem sprzedaż mi po 0,3 i jeszcze mi podziękujesz.
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Ty to w niedziele żebrzesz o moje
    Wsioku od wyngla ja decyduje kiedy i za ile składam zlecenia
    Ty mozes o 1 w nocy w niedziele wyć o cudze
    Jesteś jeszxze bardzo biedny bo mozesz mieć 1 spółkę na raz
    I jeszxze jest to bankrut od komuchow
    Dnia 2021-09-06 o godz. 05:53 ~Ta napisał(a):
    > Wsioku od wyngla ja decyduje kiedy i za ile składam zlecenia
    > > Ty mozes o 1 w nocy w niedziele wyć o cudze
    > > Jesteś jeszxze bardzo biedny bo mozesz mieć 1 spółkę na raz
    > > I jeszxze jest to bankrut od komuchow

Wcześnie wstałeś dzisiaj,ten hak wciąż nie daje Ci spać,ale dobrze że nie 2-giej albo 3-ciej...Warto się wyspać...

Tak,Ty decydujesz o zleceniach i tak właśnie zdecydujesz.Silny charakter jeszcze nie puszcza ale rozum się już buntuje...Dzisiaj z rana poustawiałem zlecenia i miałem dzisiaj wyjazd,ale to wołanie wsioków o 13 30 widziałem.Że niby JSW mi uciekła i za kapitał ze sprzedanych 3-ch spółek(270k),"softowe"(67,5k) i oczywiście 904k z mniejszego wora już nie kupię JSW bo jest pod 50?(wielkiego wora jednak nie ruszałem i opłaciło się).I że teraz w desperacji się nałykam softa i będę naganiał na wzrost tej padliny?Bo nie rozumiem...Może żebym podbił kurs a Ty żebyś mógł zacząć myśleć o zejściu z haka?(taki zakup PKC mógłby skosić wszystko do 2 jeśli nie stoja ukryte).A może Kierul byłby szybszy i sypnąłby swoim?Jeszcze ma przecież,bo nie zdążył przy drugim wysypie.To tak czysto hipotetycznie ...Na to liczyłeś?Kupię blondwłosą - do środy jeszcze daleko - korekta po takiej windzie musi być,to jasne i tam będzie kiblowanie z miesiąc nawet przy tej cenie węgla (a jest już najlepszy węgiel po stronie chińskiej 450$ ale australijski tylko 234$).Po podbitce z 15 na 30 tak właśnie było.100% wybicia i 100% zjazdu.Widać to na wykresie...Może tak być,np.z 60 na 30,ale mi wystarczy 38.
    Natomiast Ty masz kłopot z gatunku "jak zejść z haka"...Macie zdrowie szamotać się tak długo...Bo co?Bo jakiś budynek stawiają?
    I Kierul oszust ma być headhunterem i łapać najlepszych inżynierów którzy mają wymyślać supertechnologie?Wy w to wierzycie tak na poważnie?Przecież za 5 lat ten CBR będzie adaptowany pod zwykły budynek z mieszkaniami a po sofcie nie będzie śladu...Jeszcze raz powiem : zejdźcie z tych haków i obłoków.Dyzio marzyciel był tylko fikcyjną postacią z wierszyka Tuwima i takąż fikcją jest też soft generując pomysłodawcom całkiem realne miliony.Pozdrawiam.
    Hahaha bredź bredź
    Ważne ze żebrzesz o sbe
    Dnia 2021-09-07 o godz. 05:14 ~Ta napisał(a):
    > Hahaha bredź bredź
    > > Ważne ze żebrzesz o sbe

I co tu na sofcie...to co zwykle - mega handel między 0,5 a 0,51?To nie to co na JSW...nawet forum jej Bankier nie przydzielił...he he...A co tam u Dyziów marzycieli w chmurach zawieszonych na hakach Kao Maksiu i Ksysiu z naczelnym Dyziem Ta/aaa?Scierwojady uśredniacze podtrzymują kurs na 0,5 myśląc sobie pewnie że poprawiają swoją sytuację a karmiąc się padliną brną pogrążając się w czarnej rozpaczy jeszcze tego nie kumając,bo mając więcej bezwartościowego aktywa w rzeczywistości ją pogarszają,to jasne.Chyba nie trzeba przypominać że sypiący prezes w świetle prawa sobie kradnie zamieniając produkt swojej domowej drukarki na gotówkę inwestujących.Zrobił to dwukrotnie.Raz znienacka bez zapowiedzi...(jeszcze tego wpuścił a zobaczcie gdzie jest kurs i jak w takim razie będzie wyglądał po wypuszczeniu).Ba! Zapewniał że tego nie zrobi! Więc jaki problem wyjść z kolejną emisją np.za 2 lata?Zawsze może powiedzieć "że nie zapewniał że zrezygnuje prawa do emisji"...
    A czy Dyzie i im podobni aż tak się zafiksowali na swojej stracie że w tym otępieniu nie widzą że zarabianie,jak już wielokrotnie szacowałem,będzie możliwe między 0,3 a 0,6?Oczywiście jeśli Kierul nie zrobi emisji...Oni po prostu darzą go zaufaniem po tym wszystkim co ten człowiek zrobił bo budzi zaufanie swoim wyglądem,intelektem,pewnością siebie i wreszcie uczciwością...Tak?Ja tego nie widzę bo nie założyłem sobie różowych okularów kupując softa po 2 zł.Zobaczcie (mówię do tych którzy czekają tu na wycenę adekwatną do prawdziwej wartości) jak noszenie grubych ubrań zakrzywia obraz rzeczywistości.
    Jestem całkowicie pewien że budowla którą wznoszą tylko w najlepszym razie skończy jako blok z mieszkaniami dla ubogich bo najgorszym razie jako szalet miejski a z racji kubatury urządzą tam może jakieś prysznice...

Nie podpierajcie tyczkami tego kursu,bo to i tak nic nie da - druk Kierula w końcu trafi na rynek.Chyba że ktoś liczy na to że to nigdy nie nastąpi,ale niby na jakiej podstawie?Przecież to nieuniknione jak to że jutro znowu wzejdzie słońce,ale kto wie jaka nadzieja się tli w zdziecinniałych umysłach wisielców i marzycieli...Pozdrawiam łącząc wyrazy współczucia życząc odzyskania sprawności w trzeźwej ocenie błędów w swoich inwestycjach.
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: ~Ta [37.47.19.*]
    Wsiok pisałem ci
    Nie każdy jest tak biedny jak ty ze stać go tylko na 1 spółkę na raz
  • Re: Bankrut od komuchow Autor: ~Ta [37.47.19.*]
    Fajnie żebrzesz o północy o cudze
    I to też do góry żeby znalazł mój IP109.196.61.* jak będzie dociekliwy.
  • Jastrzębska przy Autor: steve2 [195.189.40.*]
    I jak tam się mają najbardziej zatwardziali fanatycy padliny?A może to Was przekona : premium koksowy po stronie chińskiej poszybował wysoko nad Himalajami : dziś 560$/t !! Jednodniowy wzrost o 67$!!! Blondwłosa Jastrzębska odpicowana wsiadła do Ferrari i jedzie na razie na 100.Znowu będą miliardy.Przewidywane przez analityków zyski już za ten rok 1,2 mld.W kolejnych latach okolica 2,5mld i wyżej ze względu na remont infrastruktury w US i rekordowych środków na to przeznaczonych.Te przebudowy potrwają latami i kurs zdąży przekroczyć 200 w dłuższym terminie. Kao,Bodek...wy wchodziliście nisko w gniota...szykuje się 200% w krótkim czasie jeśli się kupi nawet teraz.Z dobrą grą na korektach więcej.Pamiętajcie że chciwość Kierula stwarza ogromne ryzyko,a nawet jeśli się poprawił to niepewność będzie się unosić nad tą spółką latami.Nie sugerujcie się Ta,On ma problem bo wisi.Myśleć!

• Tylko JSW Autor: steve2 [89.200.163.*]
    Dnia 2021-10-12 o godz. 23:48 ~Biały napisał(a):
    > Od początku roku trolowaliscie że nikt nie odda akcji poniżej 40gr.
    > > A teraz można brać z prawej ile się chce.
    > >
    > > Stąd nie wyciągaj kolego zbyt pochopnych wniosków po dwóch sesjach z akcjami z emisji F.
    > >
    > > Właściwe spadki jeszcze się nie zaczęły.
    > > Cierpliwość - najważniejszą cnotą inwestora, a wam jej brakuje.
    > >
    > > Tak samo jak macie kłopoty z analizą wysokości kapitalizacji.

Dokładnie...Te same teksty wklejali ciesząc się że 0,47-0,5 obronione.I proszę : 0 ,37 a oni dalej się cieszą bo lekko odbiło przed dalszym zjazdem...Maksie,Ksysie i Kaosie...Chcą mi sprzedawać milion papiera po 0,12 (mają tyle jak kupowali po 2?) to niech się dalej cieszą.W tym dołku poleży 2 lata (może dłużej) i w końcu oddadzą...Prawdopodobnie softblue wtedy zbankrutuje i moje nędzne 180k (w całości zarobione na JSW - łatwo przyszło łatwo poszło) zamieni się w g...bo trochę już będę łykał po 0,3.Natomiast jeśli soft okaże się "czarnym łabędziem" to wyjdę po 0,6 i na duży plus - zgarnę 500%.To prawie bańka! Piszę to bo źle Wam nie życzę bo już Was trochę znam a wiem że i tak nazbieram.
    Nic...starczy tego,trzeba iść skłonić głowę bo jutro monitoring pozostałych spółek które podejrzewam o to że są "czarnymi łabędziemi".Czekam jeszcze na HUBTECH 0,5,SFD 1,2 ,Medapp 0,6 i 4MASS 0,1 choć tam nie mam czasu już nic pisać,bo jest jeszcze kilka innych które już posiadam.

P.S.Widzieliście dzisiaj akcję na JSW? 60 przebite! Zapraszam.
  • Wsiok od wyngla o 1 żebrze na sbe Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Haha
  • Re: Wsiok od wyngla o 1 żebrze na sbe Autor: steve2 [213.5.142.*]
    Dnia 2022-01-30 o godz. 19:41 ~Biały napisał(a):
    > Nieważne na tą chwilę co dzieje się w spółce.
    > > Ulica ma za dużo akcji. Dopóki nie odda nikt tu pompki nie będzie robić.
    > > Proste.

"Pompkę jak puszczą"?Raczysz żartować.Nie zrobią teraz gdy tępa ulica trzyma ani wtedy gdy puści czy kupuje pod wpływem takich marzycieli jak krakus czy Maksiu,bo żeby ktoś miał interes w robieniu pompki to musiałyby być widoki na możliwość sprzedaży po pompce.Tak?A kto będzie kupował akcje spółki która już pokazała że nie ma najmniejszych zdolności zarabiania natomiast jako podstawowe źródło dochodu wymyśliła sobie drukowanie akcji i pozyskiwanie dotacji w oparciu o obietnice...Bo trudno przecież zaliczyć do sukcesów covidwatcha...Teraz czekam na info o fiasku drona antysmoga i będzie pozamiatane choć pewnie będą siedzieli cicho,ale zobaczymy to po wynikach za '22-gi choć nawet wtedy będą pewnie próbowali mydlić oczy.Za rok/dwa ta ulica która teraz jest ubierana po 0,3 - 0,35 puści a ja kupię po 0,12.Wtedy b. będę liczył na fałszywki Kierula i po pierwszym dotknięciu 0,6 sprzedam.Myślenie o wyższych poziomach jest nieporozumieniem.

Ja już za środki na softa które zarobiłem na JSW zrobiłem sobie 50% na Hubtechu,bo czekałem, jak pisałem, na 0,5 ale wziąłem jednak po 0,42.Może się uda jeszcze raz,zobaczymy.

Co do JSW to nie będę się powtarzał i przekonywał tych którzy tu zostali na hakach gdy pisałem dawno temu że są do zarobienia dobre pieniądze,ale podziękuję tym którzy tam poszli i przyłożyli rękę do tych wzrostów bo syn chciał zakupić auto i potrzebował do tego min. 60.Dzisiaj siedzi w nowiutkiej 3-jce full opcja.Dziękuję.Ja natomiast wypuściłem,jak nigdy, z obydwu worów też po 60 (kupowane przypominam po 12) i wziąłem po 35 choć można było trochę niżej.I trzymaaaam trzymam,choć mocno się chwieje około 40.Cała giełda czeka co zrobi krótkonogi KGB-owiec,ale dla mnie jest już jasne że odpuści bo potwierdziło się w Kazachstanie że Chińczycy są dalej przeciwko niemu - odbicie na GPW to tylko kwestia czasu,bo zrobiony przez Amerykanów łagodny omikron zakończy pandemię Putina który ma czterech naukowców w randze generałów którzy zrobili to świństwo zaczynając od Chińczyków bo nie chcieli handlować z Niemcami (stąd kryzys ze sprzedażą samochodów i zaawansowanych maszyn Siemensa),a wiadomo że jak u Niemca mniej kasy to i u Putina.No ale Chińczycy przecież nie mogli bez końca zbroić KGB-owca za pośrednictwem Niemców jeśli mają obiecane od Amerykanów połowę Syberii.Geopolityka dla bardziej zaawansowanych...Tego forum raczej nie podejrzewam o zrozumienie,ale tak się mają sprawy.Putin na tym blefie daleko nie zajedzie choćby nie wiem jak się starał żeby wszyscy mu uwierzyli.

Powiem krótko : soft tylko po 12g a na razie JSW.Nie będę mówił że sięgnie od razu setki,bo koksowy jest potrzebny na razie rządowi do budowy infrastruktury więc ten nie będzie podwyższał sobie ceny stali dyktując Mittalowi wyższą cenę koksowego uzasadniając ceną światową koksowego,ale ponowna zagrywka na 60 jest jak najbardziej realna.Pozdrawiam.
  • Re: Wsiok od wyngla o 1 żebrze na sbe Autor: ~LegginsBistoZwis [89.64.109.*]
    Wsiok od wyngla is back, pod raporcik chcesz coś ugrać? Hę? buahahahhahahahahahahah
  • 12 gr Autor: steve2 [213.5.142.*]
    Dnia 2022-01-31 o godz. 05:27 ~LegginsBistoZwis napisał(a):
    > Wsiok od wyngla is back, pod raporcik chcesz coś ugrać? Hę? buahahahhahahahahahahah

"Ugrać pod raporcik"?Przecież nie mam akcji.Nieczytaty jesteś czy leniwy?Raporcik?Jaki raporcik?Przecież tu nie podają raportów tylko fantazje oszusta/drukarza uiszczającego opłaty zatwierdzającym jeśli ma być tłuściejszy żeby wzbudzić nadzieje (kolejne są chude żeby się wyrównało).A Ty wciąż masz swoje oczekiwania z krakusem i Maksiem?A więc kolejny zawód was czeka i kolejna porcja rozchwianych emocji będzie z ciebie wypływać na forum...na szczęście mama pogodziła się już z tym że "wydoroślałeś" za wcześnie (choć widać jeszcze mleko pod nosem) i łagodzisz te emocje pod budką z piwem więc może da się z tobą jakoś tu wytrzymać...Ale ja nie jestem back,mam zamiar zaglądać tu nie częściej niż co 3 mieś.więc pewnie przeoczę twoją rosnącą frustrację po tym raporcie po którym tyle sobie obiecujesz.
    I było się odzywać Ksysiu?Nie było lepiej zejść z haka i kupić JSW jak była po 30 poprzednio?Niedawno znowu tam prawie była a ty wolałeś wierzyć manipulantowi Pudlowi...Pieniędzy jeszcze może nie straciłeś,ale oglądanie długo dużej wirtualnej straty powoduje że tracisz zdrowie.Bierzesz to też pod uwagę?No tak..."każdy sam podejmuje swoje decyzje bo to jego pieniądze",ale czy nie warto czasami posłuchać sensownej rady?Zastanów się Ksysiu czy twoje podejście do giełdy jest na pewno słuszne i czy nie wymaga gruntownej korekty...Nie mówiąc już o podwórkowym stylu wpisów a to też część uczestnictwa w giełdzie.Pokaż klasę,popraw się,przecież jesteś ,jak twierdzisz, wykształcony...Pokaż,zatrzymam się może jeszcze tu i popatrzę na ciebie.

P.S.Przeczytałeś?Nie za mądre to na ciebie?Pokaż że nie,napisz coś wnoszącego zamiast zaczepiać Stewa bez końca.
  • Re: 12 gr Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    @steve2 - jestem podobnego zdania... chwilowo byłem na JSW... może nie jestem tam mocno zaangażowany w temat, ale przyjmuję uzasadnienia i będę się skracał na innych inwestycjach by trochę kupić...

Co do tego pudlowego shitu... to już jakaś sekta została wierząca w bajdy pudla i naganiająca na naiwnego łosia...
  • Re: 12 gr Autor: steve2 [213.5.142.*]
    Dnia 2022-01-31 o godz. 11:19 ~Stew napisał(a):
    > @steve2 - jestem podobnego zdania... chwilowo byłem na JSW... może nie jestem tam mocno zaangażowany w temat, ale przyjmuję uzasadnienia i będę się skracał na innych inwestycjach by trochę kupić...
    >
    > Co do tego pudlowego shitu... to już jakaś sekta została wierząca w bajdy pudla i naganiająca na naiwnego łosia...

Jużci Stewie że to może być sekta,na dodatek ponadprzeciętnie sfanatyzowana.Witam Cię po przerwie,co słychać,jak Ci się wiedzie w inwestycjach na tej skąpanej w bessie GPW?Ci tutaj myślą że jak będą maniakalnie naganiać w zacietrzewieniu to rynek nabierze z tego tylko powodu zaufania do padliny wartej 12 gr...a oni zejdą z haków.Lub,jeśli służą Kierulowi,którego łapki swędzą żeby oddać nie pierwszy i nie ostatni druk naiwnym,że uda im się podnieść kurs znów za pomocą naiwnych... Są w błędzie.Natomiast są tu też zapewne w dużej liczbie osoby które nie chcą się pogodzić ze stratą.Ja ich rozumiem,ale pójście w tak skrajną zatwardziałość i odbieranie sobie w ten sposób możliwości odrobienia straty jest pospolitą głupotą.Ja myślę że w końcu i oni zrozumieją że budowa budynku wcale nie musi oznaczać że będzie służył jako CBR zważywszy na piramidalne oszustwa jakie odstawia tu Kierul np.z tandetą zwaną Covidwatchem czy kolejnymi emisjami (również tymi kompletnie nie zapowiadanymi).Pozdrawiam Cię.
  • Re: 12 gr Autor: ~rr [31.61.248.*]
    Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -61,35%

to chyba nie wymaga komentarza :)

Mogę jedynie dodać, że w pełni zgadzam się z kolegą steve2 odnośnie CBR. Nie wiem jakim cudem przebił się ten kretyński argument do głów troli wzrostowych kapciowych Pudla. Przecież kupno działki ... to koszty, samo wybudownie CBR to koszty, obsługa, amortyzacja budynku i sprzętu ... koszty, zatrudnienie dodatkowych pracowników ... koszty ...

a ja się wciąż zastanawiam skąd będą zyski ? skoro już teraz SBE sobie nie radzi i to pomimo ogromnych dotacji które otrzymuje z publicznej kasy :)

pozdrawiam
    rr
    Dnia 2022-01-31 o godz. 18:30 ~rr napisał(a):
    > Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -61,35%
    >
    > to chyba nie wymaga komentarza :)
    >
    > Mogę jedynie dodać, że w pełni zgadzam się z kolegą steve2 odnośnie CBR. Nie wiem jakim cudem przebił się ten kretyński argument do głów troli wzrostowych kapciowych Pudla. Przecież kupno działki ... to koszty, samo wybudownie CBR to koszty, obsługa, amortyzacja budynku i sprzętu ... koszty, zatrudnienie dodatkowych pracowników ... koszty ...
    >
    > a ja się wciąż zastanawiam skąd będą zyski ? skoro już teraz SBE sobie nie radzi i to pomimo ogromnych dotacji które otrzymuje z publicznej kasy :)
    >
    > pozdrawiam
    > rr

Widzę że trzeźwo patrzących realistów jest tu więcej na forum softa niż tylko Stew,Edek i ja... choć pewnie kogoś pominąłem,ale wybaczcie - nie mam możliwości śledzić tego bliżej...Witam w tym gronie rr.Może wspólnymi siłami otworzymy oczy liżącym swoje haki zatwardziałym marzycielom...Najwyraźniej ich maksyma inwestycyjna to : "maje akcje,moje akcje,moje akcje",albo :"nie stracę ani złotówy,poczekam".He he...Poczekają i w najlepszym razie odzyskają cash,w co wątpię,ale nic nie zarobią.potem będą się skarżyć znajomym "nigdy więcej giełdy"...A na razie znowu ulegają kosmicznym nierealnym obietnicom.Mało tego,przekonują innych że te obietnice to są fakty innych nowych,bo ci którzy poznali się na tym szwindlu już dawno oddali i odwracają od softa oczy więc nie są już narażeni na słuchanie tych mrzonek,bo się od nich po prostu odcięli.Ale ilu tu jeszcze napłynie i straci jeśli nie pieniędzy to czasu liczonego w miesiącach a może latach.A do tego cały czas jesteśmy coraz bliżej momentu że tych nowych niewtajemniczonych którzy kupują po 0,3 - 0,33 a następnie oddają w tej samej cenie po mieś.czy dwóch jest coraz mniej na rynku więc ryzyko zapadnięcia się kursu z sesji na sesję rośnie.Bo tak się to właśnie odbywa : nowi kupują - zniechęceni oddają ale nie niżej niż kupili i w ten sposób kurs utrzymuje się na tym nienaturalnie wysokim poziomie...I do tego wabienie przez polerujących swoje haki ww.wisielców.To ich działanie,widać czarno na białym,było kontrproduktywne dla kursu bo spadł dramatycznie.Teraz go zaledwie podtrzymuje.Czyż nie?To dla waszego dobra to piszemy puki jest jeszcze szansa wyjść odzyskując przynajmniej część pieniędzy bo jak zejdzie na 12gr to zwyczajnie będzie za późno.

A co mi powiedzą ci zatwardzialcy o aktualnym kursie JSW? Czy widzicie co tam się dzieje?Dzisiaj lokalny szczyt 47,4!...Jak tu byłem ostatnio to było 40! I trwa korekta...a temperatura na papierze rośnie całkiem wyraźnie! Zresztą...co ja będę sobie gębę strzępił ...
    A wiście sobie...Pozdrawiam trzeźwo myślących wytrawnych inwestorów.
    Uuuuu......ha ha ha...uha ha ha...no pięknie!!!! Soft i jego niedojda prezesina o pięknych blondwłosach w pełnej krasie!!!
    Nowa porcja bajek okraszona kolejną emisją...? Uha ha ha ha ha ha ha...Teraz tylko mierne wyniki i moje i Stewa 12 gr będzie kwestią kilku godzin.Pięknie,podoba mi się!

A my na JSW jesteśmy parę schodków wyżej z liźniętą 50-tką,ponawiam zaproszenie! Nie?Wisielcy patrzący z wysokich haków spoglądają na kalendarz błagalnym wzrokiem licząc na dobre wyniki gardzą Blondwłosą Jastrzębską?To niech wiszą jak głupi he he...

Ale jaja,trzymajcie mnie...

P.S.Za "softowe" ponownie 10 gr na akcji na Hubtechu i znowu 16 tys. wpadło.Pozdrowienia dla Ksysia,szlifuj swoje wartościowe aktywo brane po 2 synku.
  • Re: 12 gr Autor: steve2 [81.30.143.*]

Dnia 2022-02-18 o godz. 07:40 ~Lureik napisał(a):
    > Gdzie 3,1 mln?Akcjonariusze pytają i czekają

Dnia 2022-03-04 o godz. 19:51 ~Qwerty napisał(a):
    > Oddał, nawet z nawiązką. 21,7 mln PLN w kasie. Zysk netto 800 tys. Presja ma sens

A więc mówicie że oszust oddał kasę?Na pewno?Ciekawe kto mu te pieniądze wynajął i "czy" wynajął?(nawet z okładem?) A jeśli wynajął to kiedy je wyjmie lub jeśli zwrócił to kiedy znowu "zabierze" że tak oględnie to ujmę.Ja nigdy nie zaufam temu człowiekowi a od 12-tu gr będę udawał że mu wierzę.
    Fajnie się bawię,bo od dawna Wam piszę że będzie 30 gr i proszę jak pięknie się sprawdziło...12 gr też będzie...

Wpadłem też żeby przypomnieć o Blondwłosej Jastrzębskiej.Na lokalnym szczycie 60 wywaliłem z drugiego wora całość jak zwykle i napisałem Wam,nie do końca będąc tego pewnym,że będzie znowu 30 i prawie było.Około 50 byłem już pewien i wywaliłem też z pierwszego (znacznie głębszego).Pakowanie zacząłem po 35 - skończyłem małym pakietem nawet po 32,5...i nic tam nie piszę,bo się gniewają że im psuję robotę,ale chyba poczuli od 35 że im znikają akcje.Już wysypane po 75 z obydwu,bo krótkonogi KGB-owiec onanizuje się coraz bardziej guzikiem atomowym co bardzo wiele zmienia.Druga część machiny wojennej u niego słabiutka,bo to nie wojsko tylko jacyś harcerze...A tak się podniecał na defiladach a nauczył ich tylko maszerować.

I tak się szanowni inwestorzy softa gra w trudnych czasach i na razie pass...KGB-owiec chce przesunąć granice ku swoim sojusznikom Niemcom za pomocą swojej nieudolnej armii i parasola atomowego.Niemcy są właściwie jego mocodawcą bo to oni wysłali go niegdyś z Berlina (tam pracował jako KGB-owiec,tak konkretnie w Dreźnie) żeby przejął władzę po Jelcynie co nie było trudne.Rostoczenie przed nim wizji bycia carem do końca życia było bardzo kuszące,ale był jeden warunek : po jego śmierci Niemcy stopniowo przejmują władzę w supermocarstwie od Lizbony do Władywostoku,a więc jest to dla nich strategiczna inwestycja której nigdy nie porzucą i dlatego tak się zachowują.No bo czy Rosjanie byliby zdolni do zarządzania takim państwem?Wystarczy spojrzeć na to wojsko i na okres ZSRR...dwa dni się stało po papier toaletowy a na półkach w sklepie tylko ocet,reszta wszystko na kartki...
    Pozdrawiam.
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: ~Dawid [91.246.213.*]
    Dramat chłopię posłuchaj się
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: steve2 [81.30.143.*]
    Dnia 2022-03-06 o godz. 13:57 ~Dawid napisał(a):
    > Dramat chłopię posłuchaj się

Osoby takie jak ta powyżej wyposażone tylko w ptasi móżdżek proszę o niezabieranie głosu na niniejszym wątku.
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Jako się rzekło na JSW - jestem.I co widzę?Przemeblowanie na forum?Jeden z dyżurnych piewców wzrostów Softa,kolega Ta, był zszedł z haka? Nooo... to teraz moja nadzieja zakupu po 0,12 ma prawo wzrosnąć,bo to człowiek wyjątkowy,kursotwórczy...I z tym się trzeba pogodzić...Prawdopodobnie kierownik dużego funduszu inwestycyjnego,którego widziałem w akcji za JSW latach 2016/20 (sporo zarobiłem).Nie wiem jakiego,ale bardzo bym się chciał dowiedzieć,bo nawet ja inwestor z 20-letnim doświadczeniem po prostu przekazałbym Mu kasę będąc spokojny o wynik.Natomiast chyba nie zrobiłbym tego z dwóch powodów : jeden już wymieniłem a drugi to te emocje,te unikalne emocje...są bezcenne i wartość pieniędzy jest przy nich niczym i o te już dawno mi nie chodzi.No ale ci którzy tu są tylko dla pieniędzy...na ich miejscu ja bym to zrobił.Owszem,Ta namawiał do zakupu,ale musicie Mu to wybaczyć : zabiegi ubierania żeby wyeliminować kapitał który chciałby kupić w faktycznym dołku jest na giełdzie powszechnie stosowany więc nie widzę w tym nic zdrożnego a nie ma obowiązku mieć cały czas tego samego zdania zresztą to jest,była... tylko Jego opinia.

A co tu właściwie poza tym za przepychanka się odwala? Plujecie Ta pod nogi,wygrażacie Mu...bo co,bo na jakichś forach coś pisał i za kogoś się podawał?Głupota! Ja gdybym miał te akcje to oddałbym Mu z pół wora i drugą połową zarobiłbym krocie.Oj głupi,głupi jesteście...I oczywiście stuliłbym pysk.Samych przytępych nowicjuszy tu widzę.Zachwalacie spółkę której prezes sypie na przemian z drukowaniem bo nakupiliście padliny?Następna głupota! Przecież na najgorszym syfie na bananowej można zarobić pod warunkiem że instytucjonalny ma odpowiednią ilość papieru.Rozumiano? Ta będzie wściekły że piszę o takich sprawach,ale cóż...może On powinien...Nie wypada Mu,to ja Wam powiedziałem.A spółka jest syf i prezes jest zniewieściałym oszustem tyle Wam powiem,i już to uzasadniłem - to są fakty...a jak one są takie a nie inne i do tego instytucjonalny jest bez akcji to nie oczekujcie wzrostów...
    Jestem tu właściwie tylko obserwatorem - przyglądam się tylko z zaciekawienia (i może coś kupię),ale trzeba było Wam to powiedzieć wprost.I to tyle...pozdrawiam AKCJONARIAT... a jakże...

P.S. Aaa...i nie zapomnijcie o JSW i Allegro,bo to są topowe spółki GPW i tam się zarabia.Hulam sobie między jedną a drugą ze wskazaniem na tę pierwszą,bo w jeden Q zarabia tyle ostatnio ile w całe lata i to te najlepsze.Domyślacie się gdzie może poszybować kurs...Obstawiam dalekosiężnie 300,bo popyt na koksowy utrzyma się i cena także.Dlaczego tak uważam? to już zapraszam na mój wątek na JSW "Kierunek 100".Jeśli ktoś by go stąd czytał cały to moje zachowanie w czasie spadków na krótkiej pozycji miało prowokować kierownika do szybszych spadków,bo zależało mi na czasie i chyba podziałało - atmosfera konfliktu bywa konstruktywna.
  • Wsiosecz od wyngla znów z wywodem Autor: ~Dobre [31.61.190.*]
    Na 3 tomy :)
  • Re: Wsiosecz od wyngla znów z wywodem Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-08-28 o godz. 22:09 ~Dobre napisał(a):
    > Na 3 tomy :)

Tak...trzeba było wpaść do Was i wrzucić coś z szerszym spojrzeniem,bo tu widzę tylko jednozdaniowe utarczki nic nie dające i do niczego nie prowadzące...Wehikuł stoi w miejscu z rzadka tylko buksując kołami a to w jedną a to w drugą.Tak nigdzie nie dojedzie a jest do wykonania zjazd na 0,12...ale czy to ktoś przeczyta?Wątpię...tumany wolą wisieć latami i marzyć albo wymuszać wzrosty.Czas powiedzieć im wprost że nic tu nie wymuszą bo natura zwłaszcza NC na to nie pozwoli.

Poza tym te 3 tomy może z ubogiego intelektualnie przesuną trochę to forum w stronę bogatszego...
  • Umyj się wyngiel kup Autor: ~Ta [31.61.190.*]
    Może kiedyś będzie stać cię na więcej niż 1 spółka nie będziesz bidować po forach
  • Sam się umyj i kup węgiel Autor: ~steve2 [46.134.74.*]
    1 spółka?to już nieaktualne.Tak, było
    all in w 2016-20. Do tego momentu i od tego momentu zawsze było nie mniej niż 10.Ale Jastrzębska... mmm...Jastrzębska podbiła moje serce i portfel...Zapłodniłem ją sporą sumą po 13 w '16-tym. Wyjąłem po 105. Potem krótka,wyjąłem pięciokrotność. Połową hulałem jak wiesz na DAX-sie,ale od 50 już była krótka tylko na blondwłosej Jastrzębskiej.Chciałem odzyskać po 20,ale ktoś uprzejmy powiedział mi że będzie niżej. Sprawdziło się.
    A do tych gostków którzy tu wiszą zachłannie,wysoko z głowami w chmurach w przenośni i dosłownie to powiem tak : niech sobie przejrzą giełdę i niech zobaczą ile spółek przez 20 lat kosztuje tyle samo.Czy starczy im życia, czy też tak chcą? Jeden nawet wystawił swój papier po 1000 zł za sztukę,ciekawe kto? Mówią że sikor. A Ty zszedłeś z haka tak jak Cię namawiałem i czy nie lepiej stąpać nóżkami po gruncie i mieć gotówkę na zakup w prawdziwym dołku? Jako duży też miałeś prawo nie docenić destrukcji kierula - beton którym zalał kurs softa stężał i ani w tę ani weftę.Co najśmieszniejsze... ten dziwny prezes znowu czeka żeby wypluć dodruk więc nie ma się co rynkowi dziwić. I to na razie tyle, znowu nie będę miał zbyt wiele czasu żeby tu zaglądać,ale będę na was zerkał i i pewnie wrzucę jakiś komentarz bo ciekawi mnie jak to wszystko się skończy.Może nigdy, może do końca życia będę miał ubaw,ale może nie powinniśmy się śmiać z czyjegoś nieszczęścia... Pozdrawiam.
  • Tylko JSW Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-09-05 o godz. 11:23 ~dobre napisał(a):
    > wsiuk od wyngla zaliczyl -20 w 5 dni i od razu cisza,taka sytuacja

A co im będę pisał,widzą jaka jest tam ta sytuacja....przejściowa... Blondwłosa jest o 20% atrakcyjniejsza.Tak trzeba na to patrzeć.Poza tym byłem tak zajęty pakowaniem do worów za to co zdjąłem z Biomeda że nie było czasu tu wejść żeby uświadamiać Dyziów marzycieli po raz nie wiem który...Takiej okazji się nie puszcza...A zatwardziały wisielec który kupił po 1,8 woli ciąć żyły ze zgryzoty niż wziąć kasę która mu jeszcze została i kupić po mega promocyjnej cenie Jastrzębską,która czystego zysku pokazała 2,3 MILIARDA w 2-gim Q!!!.Rozumiecie Dyzie?

Powtórzę słownie : DWA MILIARDY 300 MILIONÓW za 1-en Q !!!

Poprzedni prawie 2 mld.Spółki które tyle zarabiają chodzą po 30 mld...Trzeba was dalej przekonywać?Widać wyraźnie że trzeba,bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że tam jest do wzięcia 6-cio krotność.Ta koniunktura utrzyma się przynajmniej 10 lat.Dlaczego?Już wam mówię...oceńcie to jak chcecie...im głupszy Dyzio tym zrobi to bardziej krytycznie,bo bardziej mu będzie wstyd że wdepnął w stolec oddany przez tego groteskowego prezesa...a więcej tego stolca już przygotował i robi się nerwowy,bo poprzednia gotówka którą zabrał poprzedniej fali radosnych inwestorów już przejedzona...Myślę jednak że żaden Dyzio się nie odezwie z powyższego wstydliwego powodu...A niech wiszą...Ciekawe jakie miny będą mieli jak to nieszczęście będzie prawie 3-krotnie większe przy 0,12?Może nie dożyją i będą już trupami?JSW będzie wtedy po 300.
    A więc dlaczego się utrzyma ta koniunktura na koksowy?...Powody są dwa.Globalne mega ssanie na stal karoseryjną dla fabryk Tesli a jest ich już 17-cie i mają do wyprodukowania 100-tki milionów aut z najlepszymi bateriami na świecie.Niemcy nie będą liczącą się konkurencją z racji tych baterii co będzie widoczne po kilku latach używania.Drugi to wymiana infrastruktury w USA warta ponad trylion $.Jeszcze jakieś pytania?Nie widzę...Żaden tępy Dyzio nie będzie o nic pytał...On woli powisieć...Powiem wam na "Do widzenia" że jak już przestanę klepać Jastrzębską po zgrabnej pupie oddając po 300 to tu wpadnę,kupię za jakiś niewielki procent kapitału softa po 12 gr a potem też puszczę po 0,6 robiąc znowu 6-krotność.Czego chcieć więcej...
  • WYNGIEL DLA WSIUKÓW -20 W TYDZIEŃ Autor: ~AAA [194.15.121.*]
    do nastepnego rolnik szuka żony będzie minus 40% wyj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.5.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WYNGIEL DLA WSIUKÓW -20 W TYDZIEŃ Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    wyngiel od komuchów leci ładnie :))) minus minus minus

obejrzyj rolnik szuka żony i w niedziele w nocy zachwalaj wyngiel
  • Re: WYNGIEL DLA WSIUKÓW -20 W TYDZIEŃ Autor: steve2 [109.196.51.*]
    I jak tam ,kupił który promocję na JSW czy ssiecie dalej haki?Dobrze że nie przestawiłem zleceń za biomedowe na 35...A korciło mnie,ale powstrzymałem się i proszę jak pięknie wchodzi.Czekam na te 30.Potem wyłączę lapka i poczekam aż upieką czerwonego karła.Na razie biega szczęśliwy po aneksji a tron mu się już buja.
    A tu fetor stolca Kierula niemiłosierny...nie przeszkadza wam to?Przyzwyczailiście się?Cuchnie coraz bardziej , 0,26 dotknięte... Jeszcze -100% i będzie można coś wziąć...Blisko,blisko coraz bliżej...300 klocków czeka cierpliwie ładnie wypolerowane.Niczego za nie nie kupię,czekają tylko softa.Potem rok czekania na podbitkę i wio do żyda ze stolcem.Wyjmę bańkę.Bawcie się...tylko nie umierajcie.

P.S.Biały znowu trafnie : "umieralnia" he he...A Blondwłosa warta 300 na promocji 30-ci pare! Mówiłem że pogoniłem 1000 ton energetyka kupionego przed problemami?Było trochę gimnastyki (toteż brakowało czasu na wpisy),ale przynajmniej jakaś odmiana i opłaciło się - zarobiłem 0,8 bańki.Softa za to nie będę brał.Za biomedowe i sprzedaż czarnego złota (nie uranu) TYLKO JSW !
  • Drwimy z Cb Autor: ~Ta [31.61.185.*]
    Jsw i Allegro :))) perły
    A żebrzesz tu

Wyngiel od komuchow jest dla takich jak ty i nie trzeba ci bronić :)
  • Re: Drwimy z Cb Autor: steve2 [109.196.51.*]
    Dnia 2022-09-30 o godz. 21:53 ~Ta napisał(a):
    > Jsw i Allegro :))) perły
    > > A żebrzesz tu
    > >
    > > Wyngiel od komuchow jest dla takich jak ty i nie trzeba ci bronić :)

Nie drwij nie drwij...Perły, i to jakie!! A komuchy już nie tylko łapki poobcinane,ale i całe ręce.Spotkałem Zagórowskiego w galerii w Katowicach.Mówi że bezrobotny i żalił się że putin ma defiladowe wojsko...On na aucie a Blondwłosa ma tyle kasy.Nawet jak Sasin weźmie połowę to zastanie o 100% więcej niż w najtłustszych latach!! Boziu,co za jazda,po prostu ogień!Jak karła uwalą i giełdy się odblokują to nie daj Boże co tam zobaczymy.
    Poza tym : się zarobiło na węglu...Ze sprzedaży biomeda zostało 450k plus 800k na czarnym złocie i wszystko już poszatkowane do 30.Oddam po 300.A tu Dyzie ledwo zipią ale haki glancują...Już mi to zwisa kalafiorem,i tak widać że schodzi więc niech wiszą...byleby schodziło.A Ty się wyśpij chłopie...2:05 znowu coś pisałeś?Jeszcze Ci nie przeszło?Widać wyraźnie że wciąż wisisz i sypiesz...chętnych po 0,3 już nie było?...ale coś jeszcze łykają po 0,275 choć to już śladowe ilości.Mam nadzieję że zdążysz to upchnąć.
  • Re: Drwimy z Cb Autor: ~Ta [31.61.185.*]
    Z mydłem się pogódź :) wyngiel od komuchow wszystko ci przesłonił
    Pięknie tam tracisz i pięknie na Allegro odrabiasz :)

Ani pudlowe żebrzesz
  • Re: Drwimy z Cb Autor: ~Ta [213.134.166.*]
    Stevik ja wiem ze szukasz atencji
    Nikt nawet tych twoich wywodów nie czyta ani urojonych sukcesów

Ubrales się w udziały w bankrucie komuchow i balona Allegro z którego wszyscy właściciele wyszli :)

Moim czasem chcesz zarządzać ? Takie zero ? Rozbawiłeś mnie
[x]
SOFTBLUE -2,86% 0,24 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.