Dnia 2016-02-02 o godz. 06:43 ~n3x napisał(a):
> Masz rację, śmieszny jesteś, a teksty typu "...mam swe przewidywania, co i jak będzie dalej, ale na razie są to warianty, które najpierw weryfikować je będe sam przed sobą" to potwierdzają. BRAWO TY :P
Masz wciąż kłopoty z logiką? Z jednejj strony przyznajesz mi rację i zaraz dodajesz wtręt o smiesności? zdecyduj się, płaczliwy ministranciku. Gdzieś napisałem o sobie, ze jestem śmieszny? Płaczku, co jeszcze powymyslasz na swe odreagowanie kompleksików?... Wciąż próbujesz płaczliwie odgryzać się, ministranciku. Ksunc dobrodziej nie pocieszył cię?...
Jak zwykle jesteś niekumaty i masz problemy ze zrozumieniem, gdy mnie czytasz. A raczej czytasz tak, by ci pasowało do twych infantylnych odpowiedzi na poziomie piaskownicowego dogryzania...
Chwal się dalej, jaki to z ciebie 5-letni rekin giełdowy...
Na każdej spółce znajdzie się leszcz dowartosciowujący się w ten sposób.
Nie napisałem, ze zmieniłem swe nastawienie wobec spółki.
Analizuję ją na bieżąco i rozwazam rózne warianty, a nie upieram się tylko przy jednym pesymistycznym podejściu.
I twe nazywanie mnie przedszkolakowymi uszczypliwościami... - arcyucieszne, gorzej by było, gdybyś mnie chwalił. To dopiero byłaby dla mnie obelga!...
No i chyba wiesz, płaczusiu, gdzie i jak głęboko mam twe opinie o mnie. A moze napisać ci dosadniej?...
2,96... płaczku...
tiaa... ambicyjka cierpi, kompleksiki nie dają spokoju...
hejtuj dalej, tyle twojego...
no, ale moze dziś dalej będzie dmuchanie balonika?...
moze nawet pomogę ci poprawić nastrój na open lub close...