devil, ja chciałbym zaspokoic swa forumowa ambicję i być tym, kto w końcu - z dotychczasowym przekonaniem - napisze, ze wreszcie następuje zmiana trendu.
ale wciąż tej pewnosci nie mam, bo wciąż widzę to, co sam bym robił, gdybym był na miejscu zniecierpliwionego gracza (na spółce o tak słabej płynności) posiadajacego sporą ilość waloru (i zarazem sporo kasy), który chce szybko podbić znowu kurs, by potem długo znów makulaturę wywalac, koordynując to z twoimi (i innych) emocjami oczekiwania na dobre wyniki i dywidendę...
te zabawy w podbitki na close piątką akcji to jak granie posiadaczom daty na nosie w stylu "no, podążajcie za mną, bo wiem, że czekacie na wrosty i ja wam te wzrosty zrobię, a potem wysoko was nakarmię"...
moze się mylę, ale ponieważ uważnie od dawna obserwuję niemal kazdą sesję na dacie (ostatnio już nieco mniej, bo obserwuję uważniej inne spółki), więc mam ogląd dość szczegółowy i widzę, kiedy jakie transakcje nastepują i jak to jest rozgrywane...
mam swe przewidywania, co i jak będzie dalej, ale na razie są to warianty, które najpierw weryfikować je będe sam przed sobą, bo czekam na komunikaty ze spółki i reakcje rynku na nie. I nawet chciałbym tym razem pomylić się w przewidywaniach oraz diagnozie, co byłoby z korzysćią nie tylko dla ciebie... Na razie jednak czekam na kolejne elementy do swej spekulacyjnej układanki, by trafniej zrozumieć sytuację
co do raportów:
Terminy kolejnych sprawozdań
2016-03-17
skonsolidowany - - publikacja skonsolidowanego raportu rocznego
2016-03-17
jednostkowy - - publikacja raportu rocznego
2016-05-12
jednostkowy - - publikacja rozszerzonego raportu kwartalnego za pierwszy kwartał