Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  34,00 zł , zmiana od tamtej pory: 21,29%

Re: WIG20 100pkt.

Dnia 2020-03-12 o godz. 16:46 ~Expert napisał(a):
> Minusem tego forum, jest to że można sobie wpisać nik jaki się chce. Ostatnie wpisy osoby/osób o niku pg, silnie naganiają na kupno. Może się ktoś pod Ciebie podszywa.

Podrabiają mnie na innych forach cały czas na jsw tu od jakiegoś czasu mam spokój
Nie naganiałem wcale na żadne wzrosty widać tylko było że mimo wszytko papier był silniejszy od innych na tle tej paniki i fundamentalnie cały czas twierdze ,że w tej burzy i opartym modelu biznesowym tj bezpieczna stosunkowa branża na virusa + dolar- powinien zyskiwać fundamentalnie , 16 kwietnia będzie sprawdzam .
Do do 33 się trzymał cały czas i w ramach tego się bujał w zasięgu wczorajszego cienia jak go opuści w cenach zamkniecia będzie popłoch i wrzucanie na wyscigi to chyba dobrze jak dla ciebie.? Ja tam mam worek na 20 wiec mnie to gance gal , co juz pisałem , ale jak ktos ma mały pakiet i stracił 30% to jak straci 20% dodatkowo to i tak wiele go to nie zaboli . W takim wypadku moim zdaniem na sprzedaż jest póki co za późno bo jak mamy początki bessy , a mamy, to nic nie spada każdego dnia jak kamień o 10-20 %. bo przez tydzien bedzie zero . Ponadto index strachu jest już w tym samym okresie co 2008 r co często zapowiada niezła pułapkę na byka .W bessie też na odbiciach się ładnie zarabia i to wiem nie od ekspertów tylko z autopsji . Dlatego podtrzymuję że od poniedziałku odbicie . U nas epidemia skończy się w maju i jak mniema będą płacić żeby brać .lvc.
A tak na marginesie porównaj sobie spadki na medykamentach i śmiem wątpić czy kolega lis o ile nie konfabulował zrobił doby interes zamieniając lvc ma cormeya czy rękawiczki juz nie pamietam co tam miał niby mieć.

To tyle jak macie się męczyć to sprzedajcie , bo będzie że naganiam na wzrosty , naganiam na spadki jutro będzie 24 w poniedziałek 20 i tam czekam

pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT -1,10% 41,24 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.