Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Większość moich postów jest

Dzień dobry,
Jeszcze raz….. nie jesteśmy na Ty i zapewne nigdy nie będziemy.

No przecież, przyszedłeś sobie na forum się tylko pochwalić, "wiem ale nie powiem". Czyli wypisujesz farmazony.

Może Pan tak myśleć…z moich wcześniejszych maili wynika, ze wróciłem tutaj po ponad rocznej nieobecności, wypowiedziałem się ostatnio, składając życzenia mniejszościowych akcjonariuszom i w odpowiedzi, aby coś robili i prowadzili konstruktywną współpracę miedzy sobą bez względu czy są w PAE czy nie…vide także mój mail w tej dyskusji, powyżej.

O to jeszcze jej nie znalazłeś? no to rzeczywiście efekty dobre a nawet bardzo dobre.
I że jeszcze co? ppp? bardzo mnie to zdumiewa, skoro ostatnio na temat tego typu zawiadomień wypowiedziałeś się tak (…)

Tak i w całości to podtrzymuję, co nie oznacza, ze nie zbieram materiałów, licząc na siebie, a nie na innych...

- i takie właśnie postępowanie ma swoją nazwę, a nazywa się to SPEKULOWANIE…. Nie liczy się jak Ty sam siebie postrzegasz, tylko jak Cię postrzegają inni.

Kiedyś rozmawiałem z księdzem i powiedział mi coś takiego...
Na łożu śmierci spotkałem wielu ludzi którzy zwrócili się w stronę Boga, ale żadnego który by się od niego odwrócił..

Nie obchodzi mnie jak postrzegają mnie inni, ja wiem jak jest, zapewne Bóg wie jak jest, i to mi w zupełności wystarczy..

Jeszcze raz......łatwiej jest myśleć, że wszyscy inwestorzy giełdowi to spekulanci …spekulant to nie człowiek, więc można go okraść i łatwiej wtedy samego siebie rozgrzeszyć w myślach, prawda? (pytanie retoryczne)

Przeczytaj więc co napisali w odpowiedzi na Interpelację Poselską z dnia 17.01.2019r., tam jest ten wątek również poruszony.

Jeszcze raz...... dla mnie i w świetle prawa Interpretacja poselska nie jest żadną wykładnią i nic dla mnie nie znaczy..

No widzisz, udajesz że nie wiesz, chodź już odpowiedziałeś sobie sam w poprzednim komentarzu: "Natomiast, w Sądzie powiedzą że decyzję giełdowe, inwestycyjne podejmuje każdy samodzielne, w oparciu np. o sytuację finansową spółki" i bardzo dziwne że jako człowiek który poświęcił swój czas i pieniądze, a także wcześniej lata nauki, aby być w pkt. w którym jest wpadł na ten trop dopiero teraz, po 17-stu latach. Już dawno powinieneś był się rozeznać czy artykuł w gazecie może być podstawą do wysuwania jakiś roszczeń w sądzie.

Zacząłem gromadzić dokumenty, od pewnego zdarzenia, aby samodzielnie złożyć powództwo do Sądu Cywilnego/ewentualnie zawiadomienie o ppp. Z ewentualnym zarzutem przedawnienia też sobie poradzę...vide..po 17-stu latach.....

Naomiast, to zdanie było odpowiedzią na wątek poruszony przez jednego z akcjonariuszy...
Czytamy dokładnie, jeśli chcemy coś komuś zarzucić.....
Ja idę w zupełnie innym kierunku.
Do tej pory nie widziałem takiej potrzeby, liczyłem, że coś się zmieni, jak zapewne wielu z Nas.. No cóż....życie

Zresztą nie będę się tłumaczył osobie która nie zna podstawowych zasad grzeczności i wypowiada się w taki, a nie innych sposób o akcjonariuszach mniejszościowych/współwłaścielach spółki prawa publicznego Elektrim S.A.

Tym samym, zamykam dyskusję z Panem. Mimo wszystko, Wszystkiego dobrego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.