moim zdaniem jak na razie jest tylko wyrównywanie. Przy wczorajszej korekcie doważało się KCI w stosunku do J w odpowiednich proporcjach. W efekcie, jak na chwilę obecną, mamy małą stagnację z zachowaną dynamiką wzrostową.
Przepraszam, dziś muszę ogarniać trochę więcej walorów i mogę być mało skłonny do rozmowy. Piszę, bo czuję na sobie odpowiedzialność ;). Tylko nie traktujcie mnie jak znawcę, jak już mówiłem jestem tylko liczydełkiem :D. Ja tylko doradzam i mogę się mylić, pamiętajcie o tym.
Podtrzymam twierdzenie, że KCI zostało wczoraj sztucznie zdołowane w celach zakupowych. Skup był jednak bardzo rozważny, kupowano KCI gdyż J było bezpiecznikiem i tego nikt głupio nie ruszał. W dodatku wszystko odbyło się bez przekraczania proporcji w wolumenach. Widzę tu więc raczej rozsądnego gracza nastawionego na kumulowanie.
Nie doszło również (przynajmniej do tej pory) do naruszenia mechanizmu. Jeżeli pójdzie do góry, to dynamicznie. Zwiększenie udziału w KCI jeszcze dodatkowo nakręci efekt (możliwy dodatkowy powód wczorajszego dobrania). Jeżeli będzie szło w dół, to z efektem wsparcia.
Może z uwagi na dzisiejszą ogólnie ciekawą sesję, tutaj akurat będzie względnie spokojnie. Może.
Może dzisiaj kilka osób ładnie zarobi i będzie chciało to jutro przełożyć na paliwo dla parowozika
:D