Forum Giełda +Dodaj wątek
Szczerze mówiąc to faktem jest, że nie czytałem całości, właściwie to po Twoim poprzednim poście pomyślałem że to próba manipulacji, ot taka chęć znalezienia kogoś do kupna wystawionych już akcji przeczuwając rychłą korektę - tak więc cofam swoje wcześniejsze pochopnie wysnute podejrzenie o manipulanta. Źle Cię oceniłem za co przepraszam.

Tak już niestety mnie forum skarciło srogo na kilku spółkach, że już czasami paranoi dostaje jak widzę nowe wpisy na forach w momentach zwrotnych kursu podczas sesji - włącza mi się wtedy antykonformizm nakazujący pojmowanie wypowiedzi odwrotnie do tego co napisane.

Może to efekt złego doboru spółek, na których ludzie już potracili resztę skrupułów chcąc się choćby częściowo ze straty wygrzebać idąc po trupach lub czas na jakiś odpoczynek, bo umysł łapie wybiórczo i niewłaściwie przetwarza informacje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.