Dnia 2020-01-07 o godz. 23:47 lawyer_mz napisał(a):
> A mi uciekł MS, nie zdążyłem do banku zwrócić środków a tu sruu poszło z 1,37 na 1,64 ehhh ale jestem zły :(. Cały długi weekend opowiadałem żonie o moim planie i perspektywach spółki jaki to pewniak na xx% a może nawet xxx% wzrostu w tym roku i ona jak najbardziej mnie poparła u tu taka jazda przedwczesna, nie poczekali na mnie.
Lawyer - jesli ten wczorajszy wzrost naszej spółki matki nie miał związku z Iranem ( a naprawdę trudno w to uwierzyć, ze względu na godzinę ataku chocby), to albo dziś - jutro dostaniemy komunikat o oczekiwanej pierwszej umowie z jakąś siecią szpitali cywilnych w USA, albo po prostu był to wczoraj namacalny dowód na to, że Amerykanie przestali już bać się wiszącej emisji w spółce matce i dalej kupują biorąc pod uwagę perspektywy naszej spółki, czyli Milestone Medical. Bo - jak wszyscy wiemy- to my jesteśmy motorem napędowym ich wzrostów od roku.
W obu przypadkach będzie wciąż rosło - i spółka matka, i nasz Milestone Medical.
Tam spodziewają się minimum 5 USD (niektórzy 30 USD) i tyle pewnie będzie najdalej do końca marca. Myślę, że dużo szybciej.
Czyli na Milestone Scientific i tak te xxx% zarobimy.
Wciąz jednak jestem przekonany, że u nas zarobimy trochę więcej.