Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Wiecie jaki tu jest zasadniczy problem pomimo ze NIE JESTEM milamedia ale mam swoje zdanie w kwestii acadi.
Bartoszu zadałeś sobie tyle trudu by poznać to co oferuje KPF ACC a czy zadałeś sobie tyle samo trudu by poznać lub by skontaktować się z jej konkurencją. Firm jest kilka które chcą uczestniczyć w rozmowach o dyrektywach. Sądzę że nie. A wiesz dlaczego bo jesteś tylko kolejnym nikiem z tej samej firmy. Zdradza cię twoje zaangażowanie emocjonalne i spontaniczne reakcje. Zdawałeś się być opanowanym i logicznie, pragmatycznie podchodzącym do tematu człowiekim. Szkoda że to tylko kolejne wcielenie acc. SZKODA.
Dlaczego nie powiesz:
Wiedząc o Acc, li tylko, to co jest na ich stronach - a osądzając intencje po ich wypowiedziach na forum - powiedziałem, że NIE WYRAŻAM ZGODY na reprezentowanie MNIE przez tę firme w pracach nad Ustawą.

Jak tu sa tylko te dwie firmy He He He (sądzie że stale jest tylko jedna) to ZOBACZ jakie są argumenty obu stron i jakie metody. Linki od komorników na właścicieli nieruchomości w której konkurencja wynajmuje lokal. Opowieści że pracownice via płaca u nich w punktach bo u siebie się boją, inwektywy pod adresem niewinnych ludzi jak Jarek. Wypowiedzi przypadkowych ludzi którzy tylko otrzymali ofertę ace ale to już ich obliguje do zapisania pół strony forum na tak bo znajomi mają acc i chwalą. Nagły wysiew zachwalających.
Odpowiedzcie na pytania. Nie atakujcie i to takimi metodami. Włamania na serwery (ja nie widzę waszych numerów IP. więc jak widzi je acc - włamuje się ?_). TYLE. Gość, Olga, Blade miał rację szkoda czasu. Tu tylko jedna firma rządzi wpisami Okradia. I wmawia wszystkim to co che wmówić bo ma w tym interes. Sto ników Filiaisz, ronin, Train, abcabc a szkoda czasu na wyliczanki.
Cześć i czołem powaliła mnie bezsilonośc jaka ogarnia w konfrontacji z wami. Jednak skuteczni jesteście. Liczy się wynik, nie ważne jaką metodą.